zaterdag 31 augustus 2013

[Shoplog] Essence, Yes Love

Zo langzamerhand beginnen de verschillende Kruidvatten steeds meer het nieuwe assortiment van Essence aan te vullen. De afgelopen weken ben ik zo af en toe de Kruidvat binnengelopen om even te spieken. Ook zocht ik een groter filiaal op voor de gel nails at home (alles was uitverkocht!) en wat andere nailart producten! Kijk je mee naar de shoplog? 

Als eerste een aantal nieuwe Essence colour & go lakken. Dit zijn van links naar rechts : Pink & Proud, My Fortune Cookie en Mister Rusty.


Waar ik het meest nieuwsgierig naar was zijn de nieuwe sandstyle nagellakken. Ze hebben intotaal 3 soorten. Ik kon er twee vinden dus nam Me&My Lover en Hey, Nude! mee. Daarnaast ook nog Crazy Fancy Love uit de gewone collectie. 

De gewone Kruidvats hebben tegenwoordig ipv een nude schap (waah mijn favoriete nude is verdwenen :() nu een glitterschap. Ik nam Cool Breeze met een jewel effect mee (is gewoon een flakie volgens mij!) en Only Purple Matters een 3d glitterlak. Daarnaast nog de gewilde Glow in the night topcoat! Ik moet hem nog testen op mijn nagels, maar de lak in het flesje geeft in ieder geval goed licht in het donker!

Qua nailart nam ik de paper print mee om te testen (de vloeistof was op, dus ik ga het testen met alcohol), de french manicure brush en 3d Pearls Candy Buffet. Ook was het plan de tattoo pen te testen, deze had ik ook in mijn mandje zitten maar is blijkbaar tijdens het afrekenen in het mandje achtergebleven. Tijdens thuiskomst was deze namelijk nergens te bekennen en stond hij ook niet op de bon! 

Tot zover alle Essence producten. Via mijn nichtje kreeg ik te horen dat de sieraden winkel Tovli tegenwoordig ook nagellakken verkoopt. Uit nieuwsgierigheid ging ik de volgende dag even heen en trof een schap vol gave lakjes met verschillende finishes aan! De lakken zijn van het merk Yes Love en hebben helaas geen naam, maar wel een leuke finish op de dop!

Van links naar rechts: Snow Flack Nr 17, Glitter nr D4 en Matte glitter nr 3.

De lakken waren 3 voor €5,- dus ik nam er 6 mee om te testen. De twee blauwe hierboven zijn lakken met suede finish (nr JS06 en Nr E10). Als laatste een leuke matte nagellak in een oranje/rode kleur dit is nummer 10. 

Nu weten jullie meteen weer een beetje wat jullie de aankomende weken te wachten staat! Ik ga alle producten testen, reviewen en swatchen!

Waar zijn jullie het meest benieuwd naar? 

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke aanwinsten! Vind ze allemaal leuk! De Yes love heb ik zelf niet, dus ben daar toch het meest nieuwsgierig naar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de matte en 1 glitter al getest en ben erg tevreden! Swatches komen er snel aan, op Instagram/facebook komen ook zo nu en dan wat foto's op!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke flesjes hebben ze van Yes Love, heb dat merk nog nooit ergens gezien. Ben benieuwd hoe ze er uitzien.

  Sorry voor mijn afwezigheid,ziek en een gecrashte pc waren de redenen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations