woensdag 7 augustus 2013

Gerard Brinard - Dark Pink

Op het gebied van nagellak ben ik een echte budgetshopper! Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe goedkopere nagellakmerken te ontdekken. Een tijdje geleden kwam ik een schap met Gerard Brinard lakken tegen bij de DIO drogist. Omdat de flesjes super opvielen werd mijn interesse gewekt!

Ik kocht drie lakjes. Een blauwe, een paarse en een donkerroze. Ik swatch vandaag de donkerroze voor jullie. Op bovenstaande foto zien jullie ook meteen waarom mijn oog op deze lakken viel, wat een ontzettende leuk flesjes, kijk de dopjes! De doppen hebben een speciale functie, hier zitten allemaal steentjes opgeplakt. Je kunt deze steentjes van het dopje afhalen en op je nagels plakken. Zelf vind ik het juist een leuk gezicht die steentjes, dus laat ik ze lekker zitten!


De eerste lak is een donkerroze nagellak. De kleur heeft een lichte neon in zich, hij is erg fel maar ook weer niet net zo fel als een echte neon. De lak heeft verder gewoon een crème finish.

De lak brengt prima aan. Ook droogt hij ontzettend snel, binnen no time is het dunne laagje lak droog. Het enige nadeel is dat deze lak niet compleet dekt. Ik bracht 3 dunne lagen lak aan en je zag nog steeds wat van mijn eigen nagels erdoorheen. Niet heel storend en het kan best wanneer je er een nailart of een leuke glittercoat overheen doet. Gelukkig is de lak verder niet streperig en heeft hij wel een mooie glossy finish.

Deze lak kost €2,95 en is verkrijgbaar bij de DIO drogist. Ik heb zelf de lakken als leuke eyecatcher in de salon staan!


3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations