donderdag 8 augustus 2013

Catrice - The Effect Maker

De laatste tijd was ik keer op keer verbaasd over de leuke lakken die Catrice heeft! Toch zit er zo nu en dan natuurlijk een rotte appel tussen. Ik denk dat ik inmiddels de rotte appel van deze collectie van Catrice gevonden heb. Namelijk 'the effect maker'.

The effect maker is een nude nagellak met een subtiele shimmer finish. Bij het zien van de naam kreeg ik al een beetje het idee dat de lak wellicht bedoeld is om over andere lakken heen te dragen. Toch staat dat er verder niet op en zou dit dus een normale nagellak moeten zijn.


Bij het eerste laagje lak werd me eigenlijk al meteen duidelijk dat deze lak nooit zou gaan dekken. Op bovenstaande swatches heb ik drie lagen lak gebruikt, zoals je kunt zien zie je mijn eigen nagels er nog duidelijk doorheen. Ik vind dit zelf absoluut niet mooi en daarom deed ik een poging om the effect maker uit te proberen over een andere lak.

Omdat ik net de leuke 'gerard brinard' lak uitgetest had besloot ik een laagje van the effect maker aan te brengen over deze lak. Over het resultaat was ik ook niet bepaald te spreken. De lak werd erg streperig en die kleur? Bweh! Nope geen 'the effect maker' meer voor mij!

Wat vinden jullie van deze nagellak? 

5 opmerkingen:

  1. Oh wat jammer! Sommige lakjes van Catrice verbazen me echt qua dekking en kleur, en soms heb je een lakje zoals dit ertussen zitten.
    Wel een lichtpuntje: wat een glans! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kleur is nochtans héél mooi en een fantastische glans. Als je die niet wil weggooien zou ik hierover een French doen en een XL Konad nail art of een French en een simple nail art. .

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations