maandag 12 augustus 2013

Sally Hansen - Grass Slipper

Het eerste lakje van Sally Hansen welke ik uittestte was Calypso Blue. De kleur vond ik prachtig, maar de applicatie beviel mij niet zo. Vandaag test ik Grass Slippers uit. Benieuwd of deze lak qua applicatie beter bevalt? Lees dan snel verder!

Grass Slippers is een hele leuke mosgroene nagellak met een crème finish. Deze lak is afkomstig uit de herfstcollectie van afgelopen jaar. Toch vind ik deze nagellak ook ontzettend leuk in andere seizoenen!


De kleur groen verschilt heel erg met het lichtinval. De ene keer lijkt hij wat donkerder (zoals op deze foto) en de andere keer lichter (zoals op foto 1). De applicatie van deze nagellak is stukken beter, het kwastje voelt fijner aan en is niet zo stijf als die van Calypso Blue.

Naast de applicatie is ook de dekking vele malen beter. Grass Slippers dekt prima met 2 lagen nagellak. 

Ik kocht Grass Slippers voor €2,00 bij de DA drogist, het ging hier om een aanbieding, de normale prijs ligt rond de €11,-.

Hebben jullie een favoriete nagellak van Sally Hansen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations