zondag 25 augustus 2013

[Gelnagels] Michael Jackson Nailart

Als nagelstyliste krijg je soms hele aparte en soms hele moeilijke nailart aanvragen, voor mij des te leuk want ik ben altijd wel in voor een goede uitdaging! Dit keer was het een Michael Jackson fan die graag het logo van hem op haar nagels wilde hebben. Oke, hop paar keer op papier oefenen en we gaan zien hoe het eruit ziet! Kijk je mee naar deze subtiele Michael Jackson nagels?

De nailart zelf is vrij subtiel gebleven. De eyecatcher was het logo en deze moest opvallen! Op alle nagels begon ik met een zilveren hoekige french, de dame in kwestie houdt van glitter en zo bracht ik er nog een laagje Hello Holo van Essence overheen (slecht te zien op de foto's).


Daarna kwam het lastigste deel, het logo zelf. Ik maakte het logo vier keer op de nagels. Op beide ringvingers en op beide duimen. Het logo maakte ik met zwarte acrylverf en een nailartpenseel. Ik heb er echt goed de tijd voor moeten nemen en goed naar het logo moeten kijken!

Nog even ter vergelijking het originele logo! Voor een eerste keer vind ik het logo aardig goed gelukt!

Hebben jullie ook wel eens een nailart gemaakt voor een artiest waar jullie fan van zijn? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations