donderdag 15 augustus 2013

Essence - English Rose

Vandaag heb ik weer een ontzettende mooie nagellak voor jullie ontdekt! Een perfecte kleur voor iedereen die niet wild van rood is én niet van barbieroze houdt... Een lak die hier gewoon tussenin zit!

Dit is English Rose van Essence. Een mooie lak die wat op oudroze lijkt maar net een tikkeltje donkerder is. Hierdoor is de kleur perfect voor degenen die rood net iets te fel vinden en roze te kinderlijk.


 Vooral de wat oudere generatie zal waarschijnlijk gek op deze kleur zijn. Ik heb deze lak bij mijn oma uitgeprobeerd en die was helemaal gek van de kleur!

De dekking en applicatie zijn beide prima. Deze kleur dekt al bijna helemaal met 1 laagje. Zelf vind ik twee laagjes gewoon net iets mooier en daarom gebruik ik op swatches altijd minimaal 2 laagjes.

Wat vind jij van English Rose?

6 opmerkingen:

 1. Ik heb 'm zelf ook en hou van die kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleur! Ik heb zoiets ook van Catrice volgens mij. Draag hem regelmatig! Het is een opvallende kleur, zonder meteen in your face te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie kleur maar ikk heb mezelf een nagellak koop verbot gegeven en ik heb hem niet echt nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kleurtje, ideaal voor leuke nailarts ook

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations