zaterdag 24 augustus 2013

[Review] Pretty Perfect Nail Drying Spray

Degenen die mij een beetje kennen of deze site al langer volgen weten inmiddels dat ik enorm weinig geduld heb! Iedere mogelijk die er ontstaat om een lak sneller te laten drogen wil ik dan ook maar ál te graag uitproberen! De laatste tijd weet ik gelukkig precies hoelang het duurt wanneer een lak droog is, maar toch... we willen allemaal wel zo'n wondermiddel die nagellak binnen no time droog maakt toch?Deze, zeg maar gerust vrij grote, spray van Pretty Perfect kocht ik in een budgetwinkel in Purmerend. De spray bevat 150 ml en kostte €1,80. Om jullie een beetje een idee te geven hoe groot de fles is, hierboven een foto waarin ik de fles in mijn hand vasthoudt.

Op de fles staat de gebruiksaanwijzing enkel in het Engels. Het spreekt allemaal een beetje voor zich. Je brengt nagellak aan, sprayt over de lak heen en binnen 60 seconden zou de lak droog moeten zijn. Verwijderen kan gewoon met reguliere nagellakremover.

Vol goede moed (met stiekem wat huivering, want ik heb al eerder spray's geprobeerd) probeerde ik de spray uit. Allereerste is de geur ontzettend lekker, geen stank, gewoon een fijn geurtje! Na 60 seconden voelde ik aan de nagellak en deze plakte nog een beetje. Niet echt droog te noemen dus. Meteen na het voelen zat er al een vingerafdruk in de nagellak en ook is de nagellak na 60 seconden niet stootproef. Kortom, de lak is niet droog binnen 60 sec helaas!

Ik heb uiteindelijk niet het idee gehad dat deze spray echt helpt bij de droogtijd, naar mijn gevoel duurt het gewoon drogen van een nagellak even lang! Helaas dus geen nieuw wondermiddel, ik blijf doorzoeken!

Wat vinden jullie van al die droogspray's, druppels en andere middeltjes die beloven de lak sneller te laten drogen?

6 opmerkingen:

 1. Ik vind alles eigenlijk niet echt helpen... ook een droger niet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Ik heb idd ook een nageldroger en ook dat werkt niet! Veel mensen blazen na het lakken ook op hun nagels, dat blijkt ook onzinnig te zijn haha! Denk dat geduld het enige is wat werkt!

   Verwijderen
 2. Ik heb hem zelf ook, vind hem niet echt fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De droogspray van Mavala is heel goed. Hij is wat prijzig, maar dan heb je wel het gewenste resultaat.
  hij kost namelijk €10,12 in de online Douglas shop.
  Liefs, Shannon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik die drupjes van Essence wel. Lijkt wel wat te verkorten maar je zit toch gewoon aan een droogtijd vast denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, kon het maar net zo snel droog worden als wanneer je gel op je nagels doet. Ik heb er ook een hekel aan maar het is niet anders vrees ik.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations