donderdag 8 augustus 2013

Instagram #32

Goedemorgen! Helaas vandaag geen stralend mooi zomerweer (ik mis het nu al), maar wel weer een nieuwe persoonlijke post met foto's van mijn week! Ook deze maand doe ik weer mee aan de #APADC69 challenge, wil je deze foto's zien dan kun je mij volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Nog even een reminder aan het prachtige weer! Ik heb een aantal dagen heerlijk in m'n badje in de tuin gehangen. Helaas ging spontaan mijn luchtbed stuk en moest ik last minute een nieuwe halen. (Ik vind het heerlijk om op het luchtbed een boek (ehh donald duck, daar ben je nou eenmaal nooit te oud voor :P) te lezen.


Achter deze foto zit nog een leuk verhaal. Stampertje had net een schone bak gekregen, we lieten het hok even alleen omdat de beesten nog buiten zaten ivm het warme weer. Lopen we de kamer in, zit Blacky in het hok te piesen! Konden we dus weer opnieuw beginnen, die kat is niet goed snik!


Argh dit soort dingen kan ik écht niet uitstaan. Wij hebben in de straat éénrichtingsverkeer omdat de straat gewoon veel te smal is.. Nog steeds rijden er auto's de verkeerde kant in en gaan dan ook gewoon zo parkeren? Jahoe je ziet toch dat alle auto's 1 kant op geparkeerd staan of ben ik nou gek?

Verschoor is ons kleine waterratje. Meneer is gek op water en vooral gek op het spelen ermee. Wanneer hij een schaaltje water krijgt begint meneer erin te graven en gooit al het water uit zijn bakje. Zo nu en dan likt ie zn pootje af om te drinken.

Na de housewarming van afgelopen weekend was het zwembad zo dirty geworden (zand, troep, bier, jeweetwel) dat ik hem helemaal leeg heb laten lopen en even flink schoongemaakt heb. Inmiddels was het al te laat om er nieuw water in te doen, aangezien het de rest van de week ook niet echt top weer geweest is, is het bad nog steeds leeg. 

Toen begon het gisteren dus steeds te regenen. Blacky is zo gewend dat ze steeds naar buiten mag dat mevrouw aan het mopperen was bij de voordeur. We hebben dr dus uiteindelijk maar aan een lijntje in de regen naar buiten gelaten. Zij happy en wij droog.

Verschoor bietst nooit (kuch), en als hij het doet, doet hij het goed en jat meneer meteen alles van je schoot af!

Knipoogje van Verschoor voor jullie!

Als laatste mijn kleine dondersteentje op z'n schattigst!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations