donderdag 15 augustus 2013

Instagram #33

Goedemorgen allemaal! Deze week geen hele lange personal post, maar toch nog wat leuke foto's van hoe mijn week eruit zag! Je kunt me uiteraard ook volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.Deze week heb ik weer een aantal leuke nailarts op gelnagels gemaakt. Van al deze nailarts komen uiteraard ook aparte posts met een uitleg hoe je zelf de nailart kan maken!

Blacky is echt een klein secreetje. Mevrouw valt alles en iedereen aan wat ze buiten tegenkomt. Zo vloog ze laatst een kat aan en ging ze vervolgens binnen liggen zoals ze ligt op bovenstaande foto. Ik heb het maar haar overwinningsslaapje genoemd ;-)

Natuurlijk ook mijn kleine moppie Verschoor! Op bovenstaande foto werd ie afgeleid omdat baasje opstond. Nope ik win het nog steeds niet van z'n andere baasje!

Weer een leuke nailart op mijn teennagels gemaakt. Zie hier het artikel.

Op de dappermarkt zaterdag heb ik nog een paar gave felblauwe pumps gescoord!

Want ik had nog niet genoeg hakken natuurlijk!

Maandag een ritje Purmerend gemaakt om daar even bij het Kruidvat te neuzen. De zilveren Essence striper raakte op en ik had een nieuwe nodig. Van Catrice hadden ze al nieuwe lakken en daar nam ik er ook één van mee!

Bij een andere winkel kocht ik kattensnoepjes voor Verschoor. Meneer ging er uiteindelijk vandoor met het plastic tasje en de snoepjes moest hij niet.....

Omdat Verschoor verder onweerstaanbaar is natuurlijk weer een leuke afsluiter!

 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations