maandag 3 juni 2013

Catrice - Even More Heavy Metallilac

Het afgelopen weekend ben ik druk bezig geweest met verhuizen, op dit moment gaat het zelfs nog door want we zijn nog lang niet klaar! Gelukkig merken jullie hier als het goed is weinig van en gaan de posts gewoon door! Vandaag heb ik voor jullie het lakje Even More Heavy Metallilac (ik ga even afkorten naar emhm hoor ;-)) geswatcht!

EMHM is de opvolger van Heavy Metallilac, een lakje die al eerder in de vorige collectie uitkwam. EMHM is een stuk donkerder dan Heavy Metallilac is. Dit lakje is donkerpaars met een hele lichte paarse shimmer finish. 


EMHM brengt prima aan. De lak dekt met 2 lagen en ziet er in ieder licht weer net ietsje anders uit. De ene keer zie je echt het hele donkere paarse terwijl je in het zonnetje dan weer de mooie lichte paarse shimmer ziet!

Dit lakje is echt perfect voor iedereen die gek op paarse lakjes is, ikzelf val hier ook onder trouwens! :)

Wat vinden jullie van deze opvolger? Liever deze of toch Heavy metallilac zelf? 

4 opmerkingen:

 1. mooie paars lak met een glittertje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een super mooie kleur. Ik dacht dat deze veel dichter bij de eerste zou liggen en daarom heb ik deze nog niet gekocht ( een vriendin haalt mijn lakjes omdat ik zelf niet zo makkelijk naar de winkel kan ) Fijn dat ik deze zie, nu zet ik hem gelijk op mijn lijstje :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kleur is idd echt heel anders dan die van Heavy Metallilac zelf! Veel donkerder en de kleur van heavy metallilac komt terug in de shimmer. Wel leuk gedaan dus!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations