zaterdag 15 juni 2013

Salon Update #2

Bijna een maand geleden liet ik jullie de eerste update van de salon zien. Op dat moment woonde ik nog in mijn oude huis en was bij lange na nog niet alles klaar. Inmiddels woon ik sinds 2 weken in het nieuwe huis en ben ik druk bezig geweest met de inrichting van de salon! Nog lang niet alles is klaar, maar de grootste dingen staan er en ik heb al een aantal klanten in de salon mogen ontvangen. Kijk je mee naar een nieuwe update?

Bij de laatste update vertelde ik jullie dat die verschrikkelijke bruine muren maar niet wit wilden worden. Nou uiteindelijk na 7 lagen muurverf en 1 laag grondverf is de muur dan eindelijk wit. Niet optimaal, maar echt een andere optie was er niet. Zoals je hierboven ziet zit ook de vloer in de salon inmiddels. Om de ruimte te krijgen moest ik wel een deal sluiten met mijn moeder, zij mocht haar wasmachine/droger erin zetten en ik kreeg de rest van de ruimte. Goed genoeg voor mij haha!


 Vlak na het verhuizen zag de salon er zo'n beetje zo uit. Rommel, rommel everywhere! Ik had geen stopcontacten omdat de ruimte maar 1 stopcontact heeft, en laat die dan weer gebruikt zijn door de wasmachine/droger.

Gelukkig ken ik een ontzettend handig iemand die me graag een handje wilde helpen! Inmiddels zit er dus een 4doos stopcontact aan de muur naast mijn werkplek, handig!!

Nadat dat allemaal geregeld was ben ik begonnen met opruimen/inruimen. De kast links is de voorraadkast. Hier bewaar ik allerlei voorraad in vooral voor gelnagels (nieuwe vijlen, polijstblokken, manicureborstels, nageltips, nagellijm, backup uvlamp etc). Ook heb ik één van de planken gebruikt voor mijn niet normale voorraad nagellakremover (pff 10 flessen?) en lekker olieën en crèmes. 

Ook de helmers staan natuurlijk in de salon. Hier bewaar ik al mijn nagellakken in. Ik heb 3 helmers intotaal, maar omdat mijn werktafel iets te klein is staat één van de helmers als extra ruimte naast de tafel. Ik heb er drie leuke roze/zilveren placemats opgelegd die bij de helmers/muur matchen. Daaroverheen heb ik een nagellakrekje met lakken en een etagère met lakken staan en nog een bakje met allerlei nailart voorbeelden op popsticks. Daarnaast staat nog een dingetje met wat nagelfoto's. Ik ben inmiddels bezig met een klein fotoalbum samenstellen met voorbeelden van nailarts die ik eerder al gemaakt heb. 

Dan nog het leukste maar tegelijkertijd ook het meeste werk! Al mijn nagellak uitzoeken en de administratie bijwerken. Vlak voordat ik ging verhuizen heb ik de complete helmers volgeduwd met alle lakken door elkaar heen. Ik ben nu bezig met alle lakken/merken uitzoeken, de map bijwerken en een lade creëren in de Helmer. Hierboven trouwens op foto 1 al mijn Catrice lakken en op foto 2 al mijn Essence lakken. Heel stom alleen ik ben één van mijn Essence LE lakken kwijt en heb hem nog steeds niet teruggevonden, bweh!

Wat begon als een grote troep is inmiddels een mooi plekje geworden. Natuurlijk is het nog niet allemaal af, er moet nog flink opgeruimd worden, er moeten nog dingen opgehangen worden en ik ben op zoek naar een grotere werktafel om het vierkante tafeltje hierboven te vervangen die nu toch echt te klein is! 

Helaas heb ik nu eerst nog een toetsweek en een hoop verslagen die ik moet inleveren voordat ik echt verder kan met de inrichting. Mocht dat achter de rug zijn dan heb ik een hele fijne lange vakantie om alles op orde te maken! Tegen die tijd dus weer een nieuwe update, voor zover hoop ik dat jullie het leuk vinden om te zien!

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations