zondag 16 juni 2013

[Gelnagels] 2x Nailart

Vandaag heb ik weer twee leuke nailarts voor jullie in de planning staan! Beide nailarts zijn gemaakt op gelnagels die ik bij anderen gezet heb.De eerste nailart is ontzettend kleurrijk, diegene wilde zelf graag lekker opvallende nagels. Haha your wish is my command! Iedere nagel kreeg een andere kleur uil. Groen, paars, blauw, rood en roze (op de duimen).Uiltjes zijn vrij simpel te maken op nagels, mocht je graag een how to willen zien laat het even weten bij de comments!De tweede nailart is een full nail patroon. Als basiskleur heb ik een mooie diepe rode nagellak gebruikt. Vervolgens met zwart lijnen getrokken en met een zilveren glitter striper de overige lijnen.

Vandaag dus een kleurrijke nailart en een rode nailart. Welke vinden jullie leuker?

5 opmerkingen:

 1. de uiltjes. ik heb zelf ook een keer uiltjes op mijn nagels gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De uiltjes vind ik erg leuk, het zou leuk zijn als je wilt laten zien hoe je die maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleurrijke vind ik leuk, schattig die uiltjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de uiltjes vind ik super schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations