woensdag 26 juni 2013

Trind - CC136

Mijn allereerste nagellak van het merk Trind! Kleurlak dan hè, ik ben wel bekend met de verzorgingsproducten van Trind, maar eigenlijk heb ik nooit echt gekeken naar de nagellakken. Eerlijk gezegd vond ik €10,- voor een lakje ook vrij prijzig, toen ik dit lakje tegenkwam voor de helft van de prijs besloot ik dat het tijd werd om mijn eerste Trind lak uit te proberen!En wat was ik blij dat ik dit lakje meenam. Wat een beauty! CC136, want de lakken van Trind hebben geen naam, is een prachtige diepe donkergroene nagellak met shimmer finish.

De kleur is absoluut prachtig, een echte eyecatcher! De lakken van Trind hebben een vrij lang en smal kwastje, deze kwastjes vind ik zelf ontzettend fijn lakken. Je kunt heel precies je nagels lakken zonder dat je constant in je nagelriemen zit te smeren.

Ook qua dekking is dit lakje prima, één laagje is genoeg voor een dekkend resultaat. Ik heb uiteindelijk twee lagen gebruikt omdat dit de lak alleen maar goed doet. Één nadeel van de lak van Trind is het grote flesje, het flesje is te lang om in de Helmer te passen dus qua opbergen zul je dan iets anders moeten bedenken. Ik heb inmiddels al iets bedacht en hoop dit snel te kunnen showen ;-)!

Wat vinden jullie van de lakken van Trind? 

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleur. Groen vind ik niet snel mooi, maar deze is echt bijzonder. Trind ken ik alleen van de verzorgingsproducten die ik gebruik, een kleurlak heb ik (nog) niet.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations