donderdag 6 juni 2013

Instagram #23

Deze week was voor mij een ontzettende drukke week. Afgelopen weekend zijn we officieel verhuisd, dus de hele week heeft hier toch wel een beetje van in het teken gestaan. Natuurlijk niet alleen maar foto's van het verhuizen maar ook van Verschoortje (die vandaag trouwens precies 1 jaar geworden is, hiep hiep hoera!!). Je kunt me uiteraard ook volgen via Instagram zelf @sylvia_nailartcreations.De tijd vliegt echt! Kijk eens wat een grote stoere kater meneer al geworden is. Er zit natuurlijk ook een minder leuke kant aan want nu is 'ie officieel geen kitten meer. Gelukkig is het wel nog een bescheiden klein katertje dus is hij nog steeds een beetje mijn kleine baby'tje!

Dozen, dozen en dozen. Letterlijk overal dozen en wie ligt overal bovenop? Juist Blacky! Inmiddels ben ik flink aan het uitpakken in het nieuwe huis waardoor er alweer wat meer ruimte ontstaan is, kan niet wachten tot alles klaar is, ik heb zo'n hekel aan troep!

 Blacky vond het hele verhuizen maar niets. In het begin dachten we dat ze steeds in de weg zou gaan lopen maar mevrouw ging lekker ergens liggen maffen. 

De eerste keer voor Blacky in het nieuwe huis! Ze heeft even flink lopen ronddwalen maar is uiteindelijk helemaal tevreden. Ze heeft nu wel steeds een tuigje om, dit komt omdat we van een flat naar een eengezinswoning met tuin verhuisd zijn. Blacky is het niet gewend om naar buiten te gaan dus. Zo nu en dan mag ze even aan een tuigje in de tuin lopen.

Tussen het verhuizen door ook nog even wat nagel gefixt. Mijn salon is bij lange na nog niet klaar (er moet zelfs nog een vloer in), dus als tussenoplossing neem ik alle spullen mee naar de klanten zelf toe. 

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik de muren van de salon wilde witten, maar dat ze steeds weer geel werden? Kijk! Eindelijk is de muur dan wit! Nu nog alle troep eruit zodat ik kan gaan inrichten..

 Blacky bracht haar serenade uit ;-)!

Met de kruidvat voordeelkaart was er deze week weer een leuke aanbieding met 1+1 gratis op Catrice nagellakken. Ik kocht de Hip Trip collectie omdat de kleuren er toch best leuk uitzagen (en ik toch maar de helft hoefde te betalen), daarnaast kocht ik nog wat losse lakken.

Ik liep ook nog even snel bij de Big Bazar binnen om te kijken voor decoratie. Tot ik tegen een enorm groot vak met allerlei nagellak en nailart aanliep! Ik kocht een doosje met flesjes steentjes en 4 flesjes met Nail Seeds van Pink Tease (foto hierboven). Dit zijn gewoon caviar balletjes maar dan met verschillende kleuren, ik kon ze niet weerstaan!

In mijn slaapkamer staat mijn linnenkast al en 3x raden wie er als eerste opklom. Blacky hield me gezelschap tijdens het inrichten van mijn kledingkast!Als afsluiter van deze Instagram een overload aan Verschoor! Ons kleine moppie die vandaag alweer 1 jaar geworden is. Ik ga hem straks even lekker in de watten leggen! 

Hoe was jullie week? 

3 opmerkingen:

 1. Vreselijk verhuizen hahaha...dan merk je pas wat een troep je verzamelt. Wij wel in ieder geval.
  En dat staartje onder de bank vandaan hahaha...grappig.
  Ik hoop voor je dat de boel vlug weer netjes is.
  Fijn weekend, geniet ook een beetje van het mooie weer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt verschrikkelijk joh! Al die troep, dozen en rommel blegh! Ik geniet ook zeker van het mooie weer hoor, heb 3 avonden op rij op het korfbalveld mn klas aangemoedigd. Inmiddels helaas ook flink verbrand!

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd met vershoortje

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations