donderdag 27 juni 2013

Instagram #26

Het was even de vraag of er vandaag wel een Instagrampost online zou komen aangezien ik zo slim was de datakabel kwijt te raken... Maar gelukkig vond ik hem op tijd en kunnen jullie vandaag weer genieten van een dosis persoonlijke foto's! Mocht je mij via Instagram zelf willen volgen kan dat natuurlijk ook: @sylvia_nailartcreations.Ontzettend veel dingen ben ik nu aan het uitzoeken in de salon. Er hangen inmiddels wat dingen aan de muur (er komt nog een aparte update aan, dus die hou ik nog even als verrassing!), maar ook alle lakken moesten opnieuw ingedeeld worden en ik heb de uitdaging aangegaan om mijn lakken te tellen hihi!

Gellak uittesten op mijn teennagels! Het zit nog steeds perfect zoals dag 1 :)

Monsterlijke Blacky.. Volgens mij heb ik veel mensen laten schrikken met de tweede foto haha!

Verschoor is zo'n cutie, echt zo'n fotomodel want hij poseert de complete dag voor foto's! Nu hij wat ouder aan het worden is, begint ie steeds ondeugender te worden ook haha!

Mocht Blacky ooit op zoek moeten naar een baan... ;-)

Gelnagels met een rode french tip.

Die eerste foto van Verschoor vind ik zo ontzettend mooi! Hij is ook zo schattig! Ik kan me er echt niets meer bij voorstellen dat Verschoor zo klein was, hij groeit zo snel!

Bij de DA is er deze week een actie van 1+1 gratis op verschillende nagellakken (geldt niet voor Sally Hansen helaas!). Ik heb verder geen ervaring met Sally Hansen en wilde de lakken wel een keertje uitproberen tot ik de prijs zag (oei €12,00 voor een lak vind ik een beetje té). Verder in de winkel liep ik langs een mandje met lakken voor €2,00 en daar lagen 4 Sally Hansen lakken in! Whoehoe, super om zo de lakken een keer te kunnen uitproberen zonder dat dit meteen een rib uit mijn lijf kost (per stuk kreeg ik de lakken dus voor €10,- minder!). De DA lakken zelf waren wel 1+1 gratis, hier heb ik ook nog geen lakken van dus ik ben benieuwd!

Kijken hoe de prullenbakken geleegd worden.. Dat is dus net TV voor Verschoor, helemaal in trans issie aan het staren! Daarna natuurlijk ondeugend doen op de bank en lekker uitdagen (oh en panty's mollen!). 

Hoe was jullie week? 

3 opmerkingen:

 1. En...hoeveel lakken heb je? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou het nog even geheim! Ik wil er misschien een leuke winactie van maken, ben erg benieuwd naar de hoeveelheid die jullie denken hihi!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke foto's weer, leuk met Blacky en Verschoor in de hoofdrol :-). Ik ben ook benieuwd hoeveel lakken je hebt. DA lakken zijn prima, ik heb er verschillende van. Wat goed dat het lukte om je teen nagels met gel te doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations