vrijdag 14 juni 2013

[Watermarble Week] Dag 5: Final

Vandaag alweer de laatste dag van de watermarble week. Wat heb ik ervan genoten én zoals je misschien de afgelopen dagen al gezien hebt: oefenen werkt echt! Vandaag ga ik jullie de laatste creatie van deze week laten zien!

Voor deze laatste marble dag ben ik voor de wat grovere marble gegaan. Niet zozeer de swirls die ik de afgelopen dagen heb laten zien, maar weer wat anders. Ik moet zeggen dat ik dit zelf wel erg mooi vind!


Voor deze marble heb ik gekozen voor twee lakken van Catrice en ik heb geen basiskleur gebruikt. De lakken die ik gebruikt heb zijn:

- Catrice - Blue Highway
- Catrice - Wheels on Fire

Beide lakken komen uit de Limited Edition Hip Trip.

Zoals je deze week gezien hebt zijn er meerdere vormen van watermarble. Zo kun je lekker veel swirlen of net zoals dit wat grover de kleuren marblen. Na 5 dagen marblen kan ik wel echt met overtuiging zeggen dat oefenen werkt, het wordt makkelijker en je leert steeds nieuwe trucjes bij. Zo ben ik er achtergekomen dat ik mijn hand goed moet schudden nadat ik mijn vingers uit het water haal, hier haal je de luchtbellen mee weg!

Nog even alle marbles van deze week op een rijtje! Welke is jullie favoriet? Ik ga zelf toch wel voor dag 4 of dag 5, ik twijfel nog!

4 opmerkingen:

 1. Vind dit op zich ook wel mooi, maar met swirlen krijg je net iets meer het echte watermarble effect vind ik. Je nagels worden steeds mooier, ik vind de laatste drie echt goed geworden. Ga je weer een challenge doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zoek nog een thema voor een nieuwe challenge. Enige ideeën misschien? :-)

   Verwijderen
 2. Leuk gedaan ik vind dat deze goed gelukt is

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kleuren van 2 en 3 erg leuk en de marble van 5. Heel apart dat grove, had ik nog niet eerder gezien.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations