dinsdag 4 juni 2013

[Gelnagels] 2x Nailart

Vandaag heb ik weer twee nieuwe nailarts voor jullie! Beide nailarts zijn door mij gemaakt op gelnagels die ik bij anderen gezet heb. Kijk je mee naar weer twee heel verschillende nailarts? De eerste nailart heb ik gemaakt met twee verschillende rode kleuren. Een rode crème nagellak van Essie (Snap Happy), een rode glitter striper (2way nailartpen) en een witte lak met dottingtool. Ik heb de nagels gelakt met Snap Happy, vervolgens heb ik een hoekige french met de glitterstriper gemaakt. Even goed laten drogen en dan met een dottingtool de stipjes langs de hoekige french aanbrengen. Deze nailart kun je uiteraard ook maken met andere kleuren!

De tweede nailart is gemaakt met de marble techniek. Hierbij breng je verschillende kleuren lak aan in een beker water en meng je deze kleuren. Vervolgens steek je de nagel in het water en zit het design op je nagels! Leuk om bij jezelf te doen maar vooral erg lachwekkend om bij een ander te doen. Het gezicht van iemand die naar zo'n beker water zit te staren en dan zegt: uhh moet ik mijn nagel daarin dippen? is echt geweldig haha! Met watermarble kun je het beste wel een basiskleur aanbrengen. Ik heb hierboven gekozen voor een mooie lichte groene lak!

Hebben jullie wat inspiratie kunnen halen uit deze twee nailarts? 

3 opmerkingen:

 1. leuk gedaan kun je een keertje in een filmpje laten zien hoe je water marble doet bij mij gaat het elke keer mis

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga mn best doen! Als alles in mn nieuwe huis op orde is en de salon klaar is ga ik eraan werken!

   Verwijderen
 2. De nagels met rode lak vind ik wel leuk, maar ik iets spannends....maar de tweede is super. Watermarble is zo leuk. Ik heb het pas voor het eerst gedaan en het was super goed gelukt, al zeg ik het zelf ;-)
  Wat zul jij gelachen hebben bij het zien van het gezicht van de ander, het is ook zo vreemd om je vinger in een beker met water en nagellak te doen. Maar ze was er vast heel blij mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations