zaterdag 1 juni 2013

[Review] Essence Stripers

De laatste tijd maak ik eigenlijk altijd gebruik van stripers. Vooral de stripers van Max vind ik ontzettend fijn! Tijdens het nagelfestival spotte ik ook stripers van Essence. Puur uit nieuwsgierigheid nam ik ze mee om te testen of deze stripers ook fijn zijn!Ik kocht vier stripers: Silver surfer, More than silver, Mysterious Black en Marry Berry. Silver surfer is een zilveren shimmer striper. More than silver is een striper met verschillende kleuren glitter. Mysterious Black is een zwarte striper met zilveren shimmer en tot slot Marry Berry welke een paarse shimmer striper is.

De kwastjes van deze stripers zijn vrij kort en heel dun. Op de bovenste foto heb ik boven (de bruine) een striper van Max en onder (zilveren) de striper van Essence. Zo kun je goed het verschil tussen beide stripers zien. Doordat de kwastjes van deze Essence stripers heel dun zijn kun je fijne lijntjes en mooie details tekenen. 

Ik probeerde de striper Silver Surfer uit op een paarse nagellak van Catrice. Er komt goed kleur vanaf en de lijntjes kun je zelf zo dik of zo dun maken als je zelf wilt!

Hierboven probeerde ik alle stripers even uit op een stukje papier. De glitterstriper heeft wat meer laagjes nodig om goed zichtbaar te zijn, de overige stripers geven een duidelijke kleur af. De kwastjes zijn allemaal kort en smal en werken hierdoor gewoon erg fijn.

De stripers van Essence kosten rond de €2,00 en zijn alleen verkrijgbaar bij filialen die een extra Essence schap hebben. Stripers van Essence zijn dus wel iets duurder dan die van Max (Action).

Welke stripers vinden jullie fijner? Essence of Max?

3 opmerkingen:

  1. dat zijn echt hele mooie stripes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm..misschien dat ik die eens ga proberen want ik kan absoluut niet overweg met de lange kwasten van de andere stripers.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat handig dat deze kwastjes niet zo lang zijn, die lange kwastjes vind ik vaak zo lastig om mee te werken. Hier ga ik zeker naar op zoek.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations