vrijdag 31 mei 2013

Catrice - I'm Dynamite

In de nieuwe collectie van Catrice zit ook een leuke glitterlak genaamd I'm Dynamite. I'm Dynamite is bedoeld als nagellak, maar glitterlakken met een sheer basis draag ik eigenlijk nooit zonder basiskleur omdat ik dit persoonlijk niet mooi vind. Ik swatchte I'm Dynamite dus over twee verschillende basiskleuren.

Raindrop

Ik swatche I'm Dynamite eerst over NYC - Raindrop, een babyblauwe nagellak. Hierboven op de swatches gebruikte ik één laagje I'm Dynamite. De lak bevat fijne zwarte glitters en wat grovere zilveren glitters. Zoals je ziet komt er na één laag geen bom glitters van het kwastje af.

Off To Miami
 Daarna probeerde ik I'm Dynamite uit over Off To Miami van Essence. Off To Miami is een koraalkleurige nagellak, de combinatie met de glitters vind ik trouwens wel erg mooi! Op deze swatches heb ik twee lagen I'm Dynamite gebruikt, zoals je kunt zien bevatten twee lagen een stuk meer glitter dan één laagje! I'm Dynamite is dus ideaal als layerlakje maar ik zou m persoonlijk niet als gewone nagellak gebruiken. 

Wat vinden jullie leuker, 1 of twee lagen I'm Dynamite? 

5 opmerkingen:

 1. Twee lagen is leuker, dan is het wat duidelijker zichtbaar.
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind ze allebij even leuk en ik vind die glitter ook zo leuk staan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 2 laagjes is zeker mooier. Ik heb 'm zelf ook, I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind het op beide nagels eigenlijk erg mooi, ik zou het per keer bekijken. Deze heb ik zelf ook en het is leuk om te zien wat je er mee kan doen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations