donderdag 16 mei 2013

Golden Rose - Nr 67

In het artikel van de Flormar Neon Lakken vertelde ik al dat ik een behoorlijk aantal lakjes van een vaste klant gekregen had. Dit lakje van Golden Rose behoorde ook hierbij! Het design van het flesje vind ik al ontzettend mooi en heel nieuwsgierig probeerde ik dit lakje uit!

Golden Rose - Nr 67 is een lakje uit de Paris Nail Lacquer collectie, het flesje heeft een driehoekige vorm en een vrij lange dop. De lak past trouwens wel gewoon in de Helmer dus dat scheelt alweer!
Nr 67 is een zilverkleurige nagellak met shimmer finish. Na het aanbrengen van één laagje was me eigenlijk al duidelijk dat dit geen hele dekkende nagellak is. Op de swatches hierboven heb ik drie lagen lak aangebracht. Vooral de laatste foto geeft mij een beetje de kriebels. Ik kan niet zo goed tegen die hele sheer lakjes waarbij je goed mijn eigen nagels erdoorheen kan zien.

Geen superknallende lak dus, maar volgens mij wel erg leuk als layerlak over bijvoorbeeld een donkere kleur heen! Ik zal binnenkort de lak eens uitproberen over een donkere kleur, volgens mij is dit best mooi namelijk! Mocht je hier echt nieuwsgierig naar zijn dan zal ik binnenkort de foto even via de Facebookpagina uploaden en/of Instagram! 

De lak gebruiken als layerlak of toch als gewone nagellak zonder basis? Wat jullie?

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations