woensdag 1 mei 2013

Fashion Week Las Vegas!Nagels zeggen veel over de persoonlijkheid van iemand, maar niet alles. Iemand die keurige nagels heeft kan verder best een sloddervos zijn en wie ze alleen maar knipt als ze te lang worden, kan verder best heel netjes zijn. Maar één ding staat vast: nagelkunst is een betrekkelijk jong fenomeen, dat  vele beoefenaars kent en het leuke is dat je het zelf kunt doen! Je kunt ook snel veel van anderen leren, maar waar doe je dat?

Hier natuurlijk!

Op internet staan heel veel recepten voor kip, maar daarmee ben je nog geen kok. Door veel te koken leer je iets goed te bereiden en dat geldt ook voor persoonlijke verzorging. Misschien is het een goed idee om er eens helemaal tussenuit te gaan en aan de andere kant van de wereld een kijkje te nemen in de wereld van Beauty & Wellness. En als je wat langer tijd hebt en meteen wat vakantie wil nemen, dan kun je het helemaal hebben in Amerika, want we hebben dan mode, Cirque du Soleil en beauty voor je in één klap!

Van 22 t/m 26 mei is in Las Vegas (een woestijngehucht in de staat Nevada) de  Fashion Week, editie mei 2013, waar veel jong talent de kans krijgt hun collecties te showen. Las Vegas doet ontzettend haar best om meer te zijn dan een gokstad en dat lukt aardig, want op de terreinen mode en kunst scoort de stad hoog op de nationale agenda. Glitter en glamour zal er altijd blijven, zoals Amsterdam haar grachten nooit zal dempen en Parijs de Eiffeltoren niet gauw zal demonteren. Waar je niet zo gauw aan denkt bij de naam Las Vegas is dat het wereldberoemde Cirque du Soleil er zeven permanente shows heeft lopen, en op 29 mei begint in Las Vegas de World Series of Poker, met afstand het grootste pokerevent ter wereld. En tijdens dat toernooi, waar je overigens ook voor een handvol dollars al aan mee kunt doen, wordt ook de “Little One for Little Drop” gehouden, een initiatief van Cirque du Soleil oprichter Guy Laliberté. De opbrengst gaat naar One Drop, een organisatie die voor schoon drinkwater zorgt op de vele plaatsen, waar daar een schrijnende behoefte aan is. 

Bron
 Als je dan in de maand juni nog steeds lekker bezig bent dan is een uitstapje naar de staat Washington een aanrader. Dat is niet het stuk land rondom de hoofdstad van de Verenigde Staten, maar ligt aan de oostkust tegen de Canadese grens aan. De hoofdstad van deze staat is Seattle en dat zegt je vast wel iets. Spokane Valley is echter de stad waar op 22 en 23 juni 2013 de Wellness & Beauty Expo wordt gehouden, en hier kun je alles beleven op het gebied van de personal care (Jaja nagels ook!!). Zowel voor professionals als enthousiaste consumenten valt hier van alles te zien en te beleven, want de beurs is bijzonder interactief.  En van Spokane Valley vlieg je met hooguit één overstap weer terug naar Nederland! Wat is de wereld toch lekker klein geworden!

Klinkt heerlijk niet? Vanmiddag komt er trouwens nog een uitgebreide shoplog online van het nagelfestival, stay tuned!1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations