donderdag 9 mei 2013

Rimmel Cocktail Colour - Baby Bellini

De Rimmel cocktail colours zijn inmiddels alweer een tijdje uit. Baby Bellini lag al een tijdje te verstoffen in mijn 'te swatchen rekje', maar nu is het er toch eindelijk van gekomen! Ik kocht deze Cocktail Colour tijdens een kortingsperiode van Rimmel voor €4,95, inmiddels zijn de lakken weer €6,95!

Baby Bellini is het paarse lakje uit de cocktail colour collectie. De kleur is mooi donkerpaars en heeft zo nu en dan een duochrome effect, dit is beter te zien op de volgende foto:


Helaas was er tijdens het swatchen geen mooi zonnetje, maar toch kun je hier nog redelijk zien dat de lak wat blauwig oogt zo nu en dan. Deze paarse lak heeft hele fijne gouden deeltjes.

De lak brengt vrij soepel aan en dekt met 2 à 3 lagen. Wanneer je korte nagels hebt is twee lagen genoeg, bij wat langere nagels is een derde laag aan te raden mits je dikkere laagjes gebruikt. De droogtijd is vrij vlot, maar bedraagt geen 60 seconde zoals er op het flesje staat.

De Rimmel cocktail colours zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen!

Wat vinden jullie van de cocktail colours? Ik vind deze paarse erg mooi, maar ik heb swatches van de groene gezien en die vond ik tegenvallen!

4 opmerkingen:

  1. Die groene viel inderdaad tegen, maar deze kleur vind ik wel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het groene lakje mee genomen van deze collectie. Normaal koop ik niet zo snel Rimmel, maar die vond ik erg mooi over een ander lakje heen! Snel zou ik hem niet weer aanschaffen, want ik kwam erachter dat het merk W7 ook dit soort lakken verkoopt... vooor veeeel goedkoper:o

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations