woensdag 1 mei 2013

Shoplog Nagelfestival

Whoehoe! Het moment waar heel nagelliefhebbend Nederland op wacht: Nagelfestival bij de Kruidvat! Alle nagellakken + nagelgerelateerde spullen voor 1+1 gratis! De actie zou officieel gisteren beginnen (30 april) maar de meeste filialen begonnen maandag al met de actie. Afgelopen maandag ben ik dus even lekker wezen shoppen bij de Kruidvat, want wie wil nou niet een shitload aan spullen voor de helft van de prijs ;-)!

Ik ben dit keer flink voor de nagellakken gegaan! Ik kocht ook vier flessen remover maar deze zijn niet zo interessant om te laten zien. Ik kocht dit keer maar 4 lakjes van Essence, van links naar rechts: Naughty & Pink, Ultimate Pink, Off to Miami! en the boy next door. De Kruidvat waar ik geweest ben had geen extra Essence schap helaas, vandaar dat dit het enige van Essence was. 


Nu nog alle Catrice lakken! Sinds de aanpassing van het assortiment kosten de flesjes €2,99 per stuk. Nu betaal je maar €2,99 voor twee lakken dus een veel fijner prijsje! Van links naar rechts: Earny&Birdy, Hugo moss, I'm not a Greenager en Miss Piggy's BF. Wel weer ontzettende leuke namen van Catrice!

De volgende vier zijn van links naar rechts: Walk the Lime, Shopping Day At Bluemingdales, Purple Reign en Denim Moore! 

Dit zijn de laatste vier lakken van links naar rechts: Bricky Mouse (haha leuke naam!), Robert's Red Ford, In the armee glow en Petrolpolitan.

Tot zover weer de nieuwe lakken! Swatches en nailarts met deze lakken zullen binnenkort allemaal nog verschijnen. Mocht je een voorkeur hebben voor een bepaalde lak waar je graag snel de swatches van wilt zien, laat het even weten bij de comments!

16 opmerkingen:

 1. Oh een swatch van Petrolpolitan graag!
  Ik heb er verschillende gezien, maar ik twijfel zó erg of ik hem ga kopen of niet! :O :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh errug!! Ik hou even een nagellakstop want mijn nagels zien er niet uit. Sinds ik gelnagels heb gehad krijg ik mijn nagels niet meer in een goede conditie en scheuren ze snel.
  Maar deze zien er wel weer super uit zeg. Jakkes, krijg wel zin om wat te kopen haha...en die namen zijn geweldig. Hoe krijgen ze het toch iedere keer weer verzonnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat zonde zeg! Heb je je gelnagels laten uitgroeien of er professioneel af laten halen? Normaal gesproken zouden je nagels niet zoveel schade moeten kunnen oplopen, tenzij er iemand echt flink op je natuurlijke nagelbed heeft gevijld!
   Die namen zijn echt leuk hè! Ook één van de redenen waarom ik steeds weer op dit merk terugval haha! Shoppen is nu wel erg leuk hoor met 1+1 gratis, scheelt je de helft! Had nu voor dik €50,- aan lak terwijl ik maar €25,- hoefde te betalen dus dat scheelt flink!

   Verwijderen
  2. Ik heb ze uit laten groeien en de resten er zelf voorzichtig af gehaald en weg gevijld. Heb nu al een week of 3 geen nagellak meer gebruikt en het gaat al wat beter. Zodra de conditie weer goed is ga ik weer nagellak gebruiken.
   Ik smeer mijn handen veel in en gebruik nagelriem olie dus hopelijk zien ze er snel weer goed uit.

   Verwijderen
 3. Bij de 2e foto van de catricelakjes staan maar 3 namen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ik zag het, lekker slim weer! Ga het strakjes meteen even aanpassen ;-)!

   Verwijderen
  2. Inmiddels staat de vierde er ook bij! Ik was Purple Reign vergeten!

   Verwijderen
  3. Zou je daar een swatch van willen maken?

   Verwijderen
  4. Van Purple Reign? Tuurlijk, geen probleem!

   Verwijderen
 4. Yay, ik houd ook van deze actie! Je hebt mooie lakken geshopt :)
  Ik heb zelf veel Essence lakken, een paar Catrice lakken én een NYC lak gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt echt super geshopt...Purple reign heb ik ook en die is zo mooi. Ik heb ook het nodige gehaald, maar ga morgen echt terug, wil graag die blauwe, shopping at bluemingsdale, nog hebben, dus moet ik nog even terug...heb er zo'n 10 gekocht en net als jij ook remover en dat al. Heerlijke actie is dit altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb vanmiddag ook 2 lakjes gekocht en ik zou graag een review van just think pink willen ik vind hem erg mooi maar heb hem nog nooit opgehad en tot wanneer duurt de actie want dan ga ik morgen nog een keer en meer halen want 1+1 is niet verkeerd

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations