vrijdag 24 mei 2013

Essence - Redvolution

Ah rood! Het blijft een ontzettende mooie en vrouwelijke kleur om op je nagels te draaien. Sommige mensen zijn er gek op, andere verafschuwen het. Ik ben één van die mensen die een beetje rood op zijn tijd goed kan waarderen. Kijk je mee naar de swatches van Redvolution? 

Redvolution is een mooie klassieke rode kleur. De kleur rood is vrij licht en de lak heeft een mooie crème finish. Rood met een glitter vind ik zelf ook erg mooi, maar de crème lakken weet ik meestal toch iets meer te waarderen.


De lak brengt prima aan en door het rond afgesneden kwastje kun je de lak netjes aanbrengen. Helaas hebben de meeste rode nagellakken een klein probleem welke de dekking is. Ook deze lak heeft hier wat problemen mee, op bovenstaande swatches bracht ik drie lagen lak aan. Zelfs na drie lagen lak kun je nog lichtjes iets van mijn eigen nagels erdoorheen zien, maar dit is verder niet storend.

Nog een leuke bonuspic omdat Blacky eindelijk een keer stil bleef zitten. Blacky kan mijn hobby niet zo waarderen, de lakjes stinken nogal haha!

Wat vinden jullie van rode nagellak? 

5 opmerkingen:

 1. Mooi kleurje dit. Het lijkt op de foto een beetje oranje-rood.
  Ik ben gek op rood, is lekker vrouwelijk. Vind ik dan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit lakje heeft idd wel iets weg van oranje! Komt wss omdat de kleur rood vrij licht is. Vind zelf rood ook altijd erg mooi en vrouwelijk staan!

   Verwijderen
 2. Wat een mooie klassieker! I hou d'r wel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi rood, is niet lelijk :-). Vind rode nagellak erg mooi en draag het graag in alle tinten die maar te krijgen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations