donderdag 2 mei 2013

Hema - Nr 62 (Chameleon)

Naast een nieuwe collectie holografische nagellakken heeft de Hema nu ook een nieuwe Chameleon collectie. Deze Chameleon collectie bevat lakken met een duochrome finish. Vandaag swatch ik nr 62 voor jullie!

Een duochrome nagellak is een lak die bij verschillende belichtingen veranderd van kleur. Nr 62 heeft een vrij subtiel duochrome effect, sommige lakken veranderen echt van kleur, deze veranderd meer van tint blauw. De lak zelf is hemelsblauw, echt ontzettend mooi!


Op de swatches kun je de verschillende tinten zien. Wanneer je deze lak aanbrengt lijkt de kleur een beetje smokey donkerblauw. In fel licht veranderd hij naar een fellere kleur blauw en in het zonnetje lijkt hij zelfs lichtblauw. Een lak met vele 'blauwe' kanten ;-)! Deze swatch is gemaakt in direct daglicht.

Deze swatch is gemaakt in zonlicht en hier zie je dat de kleur een stuk lichter lijkt. Op deze manier blijft het ook gewoon leuk om naar je nagels te kijken doordat je steeds weer een nieuw kleurtje ontdekt! Deze chameleon lak dekt prima met 2 dunne lagen lak en brengt fijn aan.

Hebben jullie al chameleon lakken gespot? 

7 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations