vrijdag 3 mei 2013

Golden Rose Jolly Jewels - Nr 111

Jolly Jewels! Op dit moment zijn deze echt mijn favoriete glitterlakken! De eerste keer dat ik swatches voorbij zag komen kreeg ik er toch zo'n mwah gevoel bij, maar nu ik er zelf een aantal heb vind ik ze toch wel ontzettend mooi! 

Nr 111 is weer een heel ander soort glitterlak dan de andere twee die ik eerder swatchte (even de zoekbalk gebruiken of terugkijken in het archief!). Nr 111 heeft een milky lichtblauwe basis met daarin grove glitters en fijne glitters.


De kleine glitters in dit lakje hebben een zilveren kleur, de grovere glitters een gouden kleur. Hierboven heb ik twee lagen lak gebruikt, zoals je ziet zie je hier en daar nog wat kale plekjes. Een derde laag was dus geen overbodige luxe, maar eerlijk gezegd stoorde ik mijzelf hier niet zo verschrikkelijk aan!

Het enige nadeel welke ik ontdekte was toch wel de droogtijd, deze duurde naar mijn gevoel iets te lang. Dus even goed geduld hebben tijdens het lakken, maar het uiteindelijke resultaat mag er toch wel wezen! De jolly jewels collectie bestaat uit verschillende soorten en kleuren glitterlak, zeker de moeite waard om even te kijken.

Ik kocht deze lak voor €3,95 bij www.enchantra.eu . De service van deze webshop is prima en de verzendtijd gaat vrij snel!

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations