donderdag 2 mei 2013

Instagram #18

Goedemorgen! Maak je borst maar nat voor een Instagram editie vol met kittehpics! Oh en natuurlijk ook wat andere foto's tussendoor. Je kunt me uiteraard ook volgen via Instagram (@sylvia_nailartcreations) om direct de foto's te zien die ik upload!

Veel basisscholen vierde afgelopen vrijdag de Koningsspelen. De dag vol leuke spelletjes en activiteiten. Ook mijn stageschool deed mee en speciaal voor deze dag maakte ik een oranje nailart. Hierboven mijn basis van een oranje gradiƫnt. Klik hier om de complete nailart te zien.


Blacky heeft sinds kort haar eigen poef geclaimd in de woonkamer. Hier ligt ze echt de complete dag in!

Rode gelnagels met hexagons en hartjes rhinestones. Binnenkort verschijnen deze nog wel in een apart artikel!Verschoor had weer een aantal maffe momenten deze week. Hierboven zit hij weer lekker charmant op zijn kont op de tafel (kijk ff naar zijn achterpoten, deze kat zit niet normaal :P). Op de onderste foto speelt meneer verstoppertje onder de kast.

Verschoor en ik waren zaterdagochtend lekker lui. Ik had niet zoveel zin om vroeg uit bed te gaan dus samen met Verschoor lekker op bed wezen hangen en tv gaan kijken. Helaas kwam er voor mij snel een einde aan het niets doen want 's middags moest ik rijlessen, maar zoals je ziet is Verschoor verder gaan luieren ;-)!

Deze foto's hebben wat uitleg nodig. Vorig jaar rond september hebben we Verschoor in huis genomen, op dat moment was het al niet meer echt weer om buiten te zitten. Nu hebben we afgelopen week een aantal mooie dagen gehad en zo begon Verschoors nieuwe avontuur namelijk: 'buitenspelen'! 

Verschoor kent buiten verder niet en zo mocht hij afgelopen week even het balkon op (ik zat er kleumend bij met winterjas, maar goed..). Verschoor heeft lekker kunnen spelen met gevolg een omgevallen plantenbak! Ach gelukkig zijn we niet zo gehecht aan planten, is ook wel te zien aan het zielige hoopje tak!

Daarna ben ik nog even aan school gaan werken en natuurlijk zat Verschoor eerste rang!

Zondagavond lekker op de bank hangen en een film kijken. Ik heb het altijd koud dus lig lekker onder een deken, Verschoor is er lekker bij gaan liggen maffen. Dit is echt zo'n aaaaaaahhh foto!

Afgelopen dinsdag begon het nagelfestival bij de Kruidvat. Ik besloot maandag even te kijken of het al begonnen was en ik had geluk dit keer! Whoehoe alle nagelspullen 1+1 gratis, hierboven de buit en hier het artikel met alle lakken!

Last minute nog even een nieuwe Koninginnedag nailart gemaakt. Voor deze laatste Koninginnedag wilde ik toch wel iets uitgebreids maken!Op Koninginnedag zelf heb ik me prima vermaakt! 's Morgens even langs een braderie gelopen waarbij ik bovenstaande mood polish vond. Ik heb nog geen mood polishes dus ben erg benieuwd! De rest van de middag/avond heb ik me vermaakt in het centrum met verschillende bandjes. Hierboven een foto van Zwammstein (coverband van Rammstein). Ik heb al eerder optredens van ze gezien en ze doen het zo ontzettend goed! De avond liep wat uit maar ondanks de kou ben ik wel tot half 12 gebleven om ze nog even te zien optreden!

Gisteren liep ik m'n kamer binnen en toen zag ik tot mijn verbazing dat Blacky op mijn bed lag te slapen. Huh? Dat heeft ze nog nooooit gedaan! Ze kijkt hier ook echt naar me van 'shit gesnapt'!

Natuurlijk weer een afsluiter met Verschoor! Meneer was met Koninginnedag natuurlijk de hele dag alleen, dus meneer verdiende gister wel wat extra aandacht! Toen ik wakker werd kwam meneer al aangelopen met zijn stokje, het ultieme speelgoed! Vervolgens ging hij vlak voor mijn voeten liggen toen ik de kamer wilde uitlopen en kwam meneer gezellig naast mij op de bank zitten. 

Er ligt altijd een fleeceplaid op de bank en Verschoor vind het leuk om eronder de gaan liggen. Af en toe komt er dan een koppie tevoorschijn! Het is wel altijd even oppassen of er geen kat onder ligt!

Hoe was jullie week en natuurlijk: hebben jullie een leuke Koninginnedag gehad? 

3 opmerkingen:

  1. Het blijft een lekker ding, die Verschoor van jou ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuke foto's. Wat ligt Blacky heerlijk op die poef, de foto's van Verschoor bevatten weer een hoog ahhhhh gehalte. De foto dat hij jet beeldscherm bekijkt vind ik zo leuk, heerlijk dat hij lekker op het balkon kon spelen en slapen, wat kunnen katten dat toch, ze zijn dan echt om te knuffelen. Wow. Je hebt goed ingeslagen bij het Kruidvat, ik ben al geweest maar ga morgen nog even terug ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations