zondag 5 mei 2013

Nailart: Pastel Pattern

De afgelopen week is het weer eindelijk een beetje zomers geworden, vanaf aankomende week wordt het alleen maar warmer! Tijd voor een lieve pastel nailart dus!

Voor deze nailart heb ik niet veel verschillende materialen gebruikt, om precies te zijn:

- Catrice: I scream, Ice Cream
- Essence: Be Flowerful 
- Max striper white
- Dottingtool


Als basis bracht ik twee lagen I scream, Ice Cream aan. Dit is een lila pastel lakje die erg leuk matcht met het wit en de zalmkleur van Be Flowerful. Met een witte striper maakte ik verticale lijnen omlaag, deze lijnen hoeven niet perfect dun of recht te zijn!


Random over de witte lijnen maakte ik grote witte stipjes met een dottingtool. Toen dit droog was maakte ik in de witte stippen wederom met een dottingtool wat kleinere stipjes met Be Flowerful. Helaas is mijn striper aan vervanging toe (lak is bijna op en erg dik/stroperig geworden) dus ziet het geheel er niet zo netjes uit als ik in gedachte had, maar zelf ondanks dat ziet de nailart er wel lekker vrolijk uit!

De credits voor deze nailart gaan compleet naar Miriam, één van haar nailarts heeft mij geïnspireerd tot het maken van deze!

Wat vinden jullie van dit pastel patroontje?

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations