dinsdag 28 mei 2013

Essence - Off To Miami

Tijdens mijn zoektocht naar een lief en toch vrolijk kleurtje viel mijn oog op Off To Miami. Een lakje uit de vernieuwde Colour & Go collectie van Essence.

Off To Miami is een koraalkleurige nagellak met crème finish. Ik weet niet 100% zeker of deze nagellak nou uit het normale schap komt of uit het extra nailart schap van Essence. Ik gok op het laatste, dat betekend ook dat deze lak niet bij alle filialen verkrijgbaar is. Mocht ik het mis hebben zet het even bij de comments!


Het eerste laagje van deze lak brengt wat sheer aan. Je ziet veel open plekjes dus deze lak is zeker niet geschikt als één laags lak. Een tweede lag zorgt ervoor dat de kleur egaal is zonder open plekjes. De lak droogt snel en het kwastje is vrij breed, met het kwastje kan ik bijvoorbeeld mijn pinknagel met één veeg voorzien van een kleur. 

Wat vinden jullie van koraalkleuren op je nagels? 

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations