woensdag 29 mei 2013

[Gelnagels] 2x Nailart

Vandaag heb ik weer twee nieuwe nailarts voor jullie die ik gemaakt heb op gelnagels! Deze nagels heb ik dus bij anderen gezet en zijn niet mijn eigen nagels!De eerste nailart is er een waarvan ik een soortgelijke al eerder gemaakt heb. Dat is het leukste van foto's maken want iemand ziet zoiets voorbij komen en wilt dat ook graag! De eerste keer maakte ik deze nailart met extra stipjes bij de bloemen op de ringvingers en duimen, deze heb ik hierboven weggelaten om de nailart iets rustiger te laten ogen. Als basis heb ik Essie - Jag-u-are gebruikt. Met een zilveren striper van Essence maakte ik de lijntjes en met stripers van Max maakte ik de bloemen.


Deze nailart heb ik gemaakt met Nubar - Night Sparkle. Dit is de mooie blauwe glitterkleur. Op de ringvingers maakte ik corsetjes (zie hier hoe) en op de overige nagels maakte ik met night sparkle een french manicure. Met een zwarte striper en een dottingtool maakte ik de verdere details. 

De tutorial voor de corsetten staat al online, mochten jullie verder nog ergens een tutorial van willen zien: vermeld het even bij de comments!

5 opmerkingen:

 1. ik vind het mooi wat je allemaal maakt echt waar! ik vind het leuk dat je nedelands bent want veel blogs zijn engels

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah thanks! Ik vind Nederlands ook veel fijner schrijven, ben ooit begonnen met twee talen, maar dat Engelse deel nam heel veel tijd in beslag en mijn Engelse taalvaardigheid is gewoon ook niet ver genoeg ontwikkeld. Sinds een aantal jaren blog ik dus gewoon lekker in het Nederlands, de overige kunnen via de optie translate mijn tekst vertalen!

   Verwijderen
 2. is dit gewone nagellak of gellak het merk nubar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is gewone nagellak. Ik verwerk deze tussen de lagen gel in waardoor deze prima op zijn plek blijft zitten!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations