zondag 19 mei 2013

Nailart: Purple Bellini

Vandaag een compleet paarse nailart! Zelf was ik niet helemaal tevreden met het resultaat.. Ik had het toch compleet anders in mijn hoofd!

Als basiskleur heb ik Rimmel - Baby Bellini gebruikt. Deze donkere paarse basiskleur heb ik gecombineerd met een lila kleur en een medium paarse kleur.


Op de ringvingers heb ik met de lila striper een bloem gemaakt, met de medium paarse kleur heb ik wat details aangebracht in de bloem.

Op de overige nagels maakte ik met de lila striper en met de medium paarse striper wat lijntjes. Zoals ik hierboven dus al aangaf vind ik het ontwerp van de overige nagels niet echt de moeite waard. Mocht je zoiets willen namaken vind ik het persoonlijk mooier om dan gewoon een accentnagel met bloem te maken! :)

Zonder die rare lijnen en alleen de bloem is de nailart leuker toch?

4 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleur paars is dit, echt super. De nagel met de bloem vind ik erg mooi, maar de andere nagels vind ik eerlijk gezegd niet mooi, sorry. Je vraagt of het een leuke re nailart is zonder die lijnen? Ja dat denk ik wel, het paarse kleurtje is erg mooi en heeft niets nodig, die bloem maakt het echt af, die vind ik erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha ik vond die lijnen zelf ook afschuwelijk! Ik had het een heel stuk sierlijker in gedachte, maar het kwam er een beetje creepy uit. Ik had moeten stoppen bij de bloem!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations