maandag 6 mei 2013

Catrice - Petrolpolitan

Een aantal van jullie wilde ontzettend graag de swatches van Petrolpolitan zien, bij deze! Ik geef jullie ook geen ongelijk want wat een ontzettend mooi en apart lakje is dit! Kijk je mee naar de swatches?

Petrolpolitan is een zeegroen lakje met een ontzettende leuke finish. In eerste instantie lijkt de lak een shimmer finish te hebben maar wanneer je goed kijk zie je hele kleine glassflecks! Wanneer je de swatch vergroot en inzoomt op de nagel kun je dit beter zien.


Ik vind de kleur ontzettend apart en origineel. Ik hou wel van dit soort lakken, deze zie je tenminste niet zo snel nog 30x voorbij komen bij andere merken. Ondanks dat de zeegroene kleur wat donkerder is en ik zomers vaak voor lichte of felle tinten kies, zou dit toch wel een lak zijn die ik zo zou dragen in de zomer!

De substantie en het kwastje zijn gewoon hetzelfde als de collectie hiervoor. Prima substantie en de lak brengt fijn aan. Het kwastje is iets breder, maar hier ben je zo aan gewend. Dit lakje dekt prima met 2 lagen.

Hebben jullie Petrolpolitan al ontdekt? Psst het is nog steeds nagelfestival bij het Kruidvat, inslaan met 1+1 gratis dus!

8 opmerkingen:

 1. Hmm..het is niet echt mijn kleur, maar ik vind 'm er wel mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik zelf met bruine kleuren, die staan mij zo niet! Terwijl ze er bij anderen juist wel leuk uitzien soms!

   Verwijderen
 2. Bij mij staat tie nog netjes te wachten tot het moment dat het op mijn nagels mag. Dit is een van de eerste lakken die ik kocht uit de nieuwe Catrice collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi snel uitproberen dus! Ik heb hier ook echt nog een rek + 3 mandjes vol wat geswatcht en uitgeprobeerd moet worden.. Echt erg haha!

   Verwijderen
 3. Mooi kleurtje! Vind hem wel wat meer voor het najaar of de winter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad wel een wat donkere kleur, maar door de zon komen de glassflecks juist leuk tevoorschijn. Dit zorgt er dan voor dat ik hem in de zomer ook wel gebruik!

   Verwijderen
 4. Ik heb 'm ook pas gekocht. Heel mooi, zeker als de zon erop schijnt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut! Dan komen echt die glassfleck deeltjes tevoorschijn!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations