zaterdag 4 mei 2013

[Review] Cairuo - 3 Tinten Roze

Een tijdje terug kocht ik wat Cairuo nagellakken op de Beverwijkse Bazaar. Hier reviewde ik de eerste drie nagellakken en daarna besloot ik nog een keer terug te gaan om er nog een aantal te halen! Dit keer review ik drie roze tinten Cairuo nagellakken.

Nr 10

Het eerste lakje, nr 10, is een lichte roze crème lak. De kleur is lekker zomers en goed draagbaar als gewone manicure maar ook als basis voor een nailart. Dit lakje dekt met 2 lagen, wel is hij wat streperig, dit valt op te lossen door een extra laagje te gebruiken.

Nr 27

Het tweede lakje, nr 27, is een neon roze nagellak. De kleur is niet felroze maar zit een beetje tegen koraal aan. Neon lakjes staan er om bekend vaak niet zonder basiskleur te dekken en ook deze dekt niet optimaal. De substantie van dit lakje vond ik vrij waterig.

Ik wilde graag weten hoe deze lak zou zijn met een basiskleur en zo bracht ik op mijn middelvinger en ringvinger een laagje witte lak aan. Daarover bracht ik 1 laag van de Cairuo lak aan. De lak werd hierdoor meer roze dan koraal, wel is een goed dekkende basislak een must want zoals je kunt zien zie je wat strepen door de lak heen. 

Nr 28

Het laatste lakje, en persoonlijk vind ik dit ook meteen de mooiste, nr 28! Nr 28 is een felle roze nagellak met shimmer finish. Deze lak brengt prima aan en heeft een fijne substantie. De lak dekt met 2 laagjes. 

Welke van deze drie roze lakken vind jij het leukst?

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations