donderdag 23 mei 2013

Instagram #21

Deze week een hele kleine editie van de Instagram! Wegens alle drukte met klussen, verhuizen, werk, school etc heb ik even wat minder tijd gehad om foto's te maken! Maar binnenkort ga ik dit weer helemaal goed maken hoor! Vandaag ook helaas maar één artikel om dezelfde reden!

Behang gescoord voor mijn nieuwe kamer! dit superleuke behang komt gewoon bij de Action vandaan. Als het goed is wordt deze week nog de boel behangen, dus ben erg benieuwd naar het resultaat!


Deze week wel weer lekker gewerkt en een hoop leuke nagels gezet! De aankomende dagen staan er nog wat afspraken gepland met nailart dus verwacht binnenkort weer een hoop nailart!

Luie Blacky op de bureaustoel met dr grijze plukje haha! Binnenkort gaat deze poes mee verhuizen en krijgt ze een heuse achtertuin!

Ondertussen natuurlijk thuis ook nog inpakken. Hierboven was ik bezig met alvast mijn schoenen inpakken. Hieroven 3 tassen vol met hakken.. Daarnaast had ik ook nog twee tassen met platte schoenen en nog wat losse schoenen die ik de komende weken nog draag. Pfoeh, schoenentic?

Mijn eigen nagels leiden natuurlijk flink onder het klussen. Mijn handen zien er dagelijks zo uit, onder de verf en erg droog... Ik beloof dat ik het weer goed ga maken met mijn nagels na het verhuizen ;-)!

Natuurlijk kan Verschoor niet ontbreken hè! Mijn kleine muppet wordt zo ontzettend groot! Binnenkort krijgt ie 'grote mannen voer', haha daar zitten we m helemaal gek mee te maken. Verschoor mauwt natuurlijk vrolijk mee!

Hoe zag jullie week eruit? Nog leuke dingen gedaan? 

2 opmerkingen:

  1. Dat behang van de action heb ik ook in huis. De grijze heeft mn zus in haar kamer en de lichte variant is in een hobbykamertje. Het is goede kwaliteit en er valt prima mee te behangen.
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zijn leuke foto's, de nagels met het korsetje en die andere nailart, vind ik erg leuk,geworden. Verhuizen is ellendig voor je handen en nagels, nog even en dan is het voorbij. Mooi je nieuwe behang. De foto's van Blackie en Verschoor zijn weer super leuk, ze zullen wel blij zijn met hun tuin straks.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations