donderdag 9 mei 2013

Instagram #19

Degenen die mij via Twitter en Instagram volgen zijn al flink op de hoogte van het nieuws van de afgelopen week. Voor de rest van jullie: kijk vooral even verder in dit artikel! Mocht je mij willen volgen via Instagram dan kan dat via: @sylvia_nailartcreations.De week begon vrij rustig met een aantal shoptripjes naar het Kruidvat (1+1 gratis, whoehoe!). De shoplogs staan hier en hier online! Zoals je ziet heb ik ook een flinke voorraad nagellakremover ingeslagen. Met 8 flessen kan ik voorlopig weer even voort!

Hee! Een beest die jullie nog niet kennen! Dit is Beer, de labradoedel/poedel van mijn opa/oma/tante! Echt een circushondje ook hoor, wij hebben alleen maar gekke beesten in de familie!

Verschoor was ook weer een lief schatje deze week. Lekker kroelen en gek zitten! Hij kijkt meestal wel recht in de camera dus dit ventje wordt een echt modelletje!Stamper (Konijn) en Koe (cavia) lekker samen spelen!

Blacky ook weer met haar meest charmante pose!

Verschoor claimde het bed hier. Gelukkig vond hij het uiteindelijk nog oké om samen te knuffelen zolang ie maar wel de baas mocht zijn over de afstandsbediening!

Deze week weer een aantal leuke nailarts op gelnagels gezet. Deze nailarts zullen allemaal nog voorbij komen in een aparte artikel met uitleg!Verschoor mocht uiteraard weer verder op avontuur op het balkon. Na het avontuur viel ie knock out neer op schoot. Lekker in zijn meest comfortabele positie bovenop me! Het is dattie zo'n cute koppie heeft ;-)!

Dinsdagavond hadden we samen iets te vieren, gezellig met zijn drieën gebarbecued! Nu vraag je je waarschijnlijk wel af wat het nieuws was..... 

Gisteren hebben wij het huurcontract getekend voor ons nieuwe huis én de sleutels meteen gekregen! Dat betekend dus dat we gaan verhuizen! In eerdere edities van Instagram # kwamen jullie al foto's tegen met stukken ijzer in ons slot etc, echt veilig is onze oude buurt dus niet. Superblij natuurlijk dat we eindelijk weggaan en een huis met tuin krijgen! Toch weer iets heel anders na 12 jaar in een flat gewoond te hebben!

Voor mij dubbelgoed nieuws, want..... Ik krijg een aparte ruimte om een nagelsalon in te richten! Whoehoe! Op dit moment zet ik de gelnagels gewoon bij ons in de woonkamer, maar daar komt binnenkort dus verandering in. Dit hele kamertje krijg ik voor mijzelf om al mijn nagelspullen erin te zetten en een klein salonnetje te creëren! Daarnaast krijg ik ook een 2x zo grote slaapkamer ;-)!Dit zou geen Instagram post zijn zonder een leuke afsluiter met Verschoor! Van cute kat naar gekke kat!

Via Instagram/Twitter/Facebook zullen er updates verschijnen rondom de verhuizing. Ik ga mijn best doen om gewoon elke dag een update online te zetten. Misschien dat ik nog wat aparte artikeltjes plaats met het verloop van de nagelsalon (als jullie dit leuk vinden!)! De laatste tijd is er ook heel veel vraag geweest naar een nieuwe stashupdate en deze zal uiteraard komen wanneer ik helemaal verhuisd ben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations