woensdag 22 mei 2013

[Vergelijking] China Glaze - Donkerrood

Vandaag heb ik voor jullie twee donkerrode nagellakken van China Glaze met elkaar vergeleken! De twee lakken hierboven zijn links: Cherry Chrystal en rechts: Skate Night. Beide donkerrode shimmerlakken. 

In de flesjes hierboven zie je een vrij duidelijk verschil, Skate Night is echt een stuk donkerder dan Cherry Chrystal, maar is dat op je nagels ook nog zo? 


Zo.. Zie je nu nog veel verschil? Het leek net alsof ik twee dezelfde nagellakken droeg! Deze twee lakken lijken verbazingwekkend veel op elkaar! Beide hebben een donkerrodekleur, Skate Night is een tikkeltje donkerder en neigt iets meer naar wijnrood. Kun je zelf zien op welke nagel welke kleur zit?

Zal ik het maar vertellen dan? Op mijn wijsvinger en ringvinger zie je Cherry Chrystal. Op mijn middelvinger en pink Skate Night. Van beide lakken heb ik twee lagen gebruikt, ze dekken beide prima. Wanneer je heel goed kijkt zie je wel echt een klein verschil hoor, maar wanneer je vluchtig kijkt lijkt het net één kleur!

Wisten jullie meteen welke lak op welke nagel zat? 

3 opmerkingen:

  1. Ja, ik zag het meteen. Maar ik ben dan ook een kei in het goedpraten dat ik meer dan 2200 lakjes heb:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze lijken inderdaad heel erg veel op elkaar, maar dan moet je wel heel goed kijken, het zijn mooie kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations