woensdag 15 mei 2013

Catrice - Squeeze Me

Blegh, het is lente maar daar is helaas niets meer van te merken. Geen lekker weer, geen zonnetje en alles is somber. Squeeze Me is een lak die een beetje laat zien wat voor somber weer het is, kijk je mee?

Squeeze me is een hele donkere lak. De lak is héél donkerblauw tegen grijs aan. Op dit moment hebben de wolken buiten dezelfde kleur, oei! Dit lakje heeft een hele fijne shimmer finish.


Zoals je ziet zijn mijn nagels weer een heel stuk korter. Aangezien ik druk aan het klussen ben in het nieuwe huis en al dat behangtrekken en schilderen niet veel goeds doet voor mijn nagels heb ik besloten ze maar preventief korter te maken. Op deze manier heb ik nog een leuke lengte over zonder dat ik bang hoef te zijn dat ik iets ga breken!

Terugkomend op Squeeze Me, de lak brengt fijn aan en lakt soepeltjes. Hierboven heb ik twee lagen lak gebruikt op de swatches, wel zie je heel lichtjes mijn eigen nagels door de lak heen komen. Jammer, dit is iets wat je niet zo snel verwacht bij donkere nagellakken! De gouden shimmer die in het lakje zit vind ik overigens wel erg mooi!

De vernieuwde Catrice lakken kosten €2,99 en zijn verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en Trekpleister.

Wat vinden jullie van Squeeze Me? Te donker voor de lente/zomer of juist niet? 

4 opmerkingen:

  1. Prima voor de lente- dan zie je de shimmer tenminste goed:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super mooi kleurtje, ik heb hem gelijk opgeschreven :-). Ik draag al mijn kleuren het hele jaar door en dat zou ik met deze ook doen......de shimmer is dan ook nog eens extra goed te zien ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind deze wel heel apart moet ik zeggen. Er zit een beetje een gelige shimmer in lijkt het.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations