zondag 26 mei 2013

Nailart: Glitterparty!

Zo nu en dan heb ik een gekke bui en dan ga ik weer eens iets uitproberen. Dit keer trok ik een aantal glitterlakken uit de kast om eens uit te proberen wat er zou gaan gebeuren wanneer ik deze lakken met elkaar zou gaan combineren. Maak je borst maar nat voor een glitteroverload!Allereerst starte ik met een basiskleur. Ik heb hier NYC - Raindrop gebruikt, de swatches van deze lak zullen morgen nog even apart verschijnen want deze kleur is zo mooi! Toen bracht ik een laag Catrice - I'm Dynamite aan. Een glitterlak met fijne en grove glitters. Zie het resultaat hierboven.

Die ene laag glitters vond ik niet spannend genoeg en zo bracht ik nog een laagje aan van Essence - Circus Confetti. Het geheel begint er nu al wat leuker uit te zien toch? :)

Uiteindelijk bracht ik nog één laag Essence - It's Purplicious aan over de vorige lagen. Nu vond ik het wel genoeg en het resultaat zag er toch best wel feestelijk uit! Wanneer je ervoor zorgt dat je steeds dunne laagjes gebruikt hoef je je ook geen zorgen te maken over de droogtijd. Deze is dan vrijwel hetzelfde als bij dunne laagjes gewone lak!

Wat vinden jullie van het uiteindelijke resultaat met alle glitters? 

7 opmerkingen:

 1. Wauw, leuk! I love glitters :-)
  Circus confetti is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee, ziet er inderdaad feestelijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er heel erg feestelijk uit en voor een feest kan het heel erg goed.
  Maar zelf vind ik iets minder mooier, maar glitters zijn zo leuk....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind het een heel leuk en feestelijk resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations