zondag 12 mei 2013

Nailart: Chameleon Flowers

Vorige week swatchte ik het Hema Chameleon lakje al voor jullie. Bij het dragen van die blauwe lak kreeg ik meteen zo'n ingeving voor kleurencombinatie! Die donkerblauwe kleur is prachtig, maar met een zilveren lak erbij zag ik het helemaal zitten!


Om de nailart niet te druk te maken koos ik voor één drukker ontwerp op mijn ringvingers met een rustiger ontwerp op de overige nagels. Omdat ik de laatste tijd weer helemaal into de bloemen ben koos ik voor lieve kleine bloemetjes.

Ik gebruikte Essence - Rock 'n roll en een dottingtool om de zilveren bloemen te maken. Dit kun je makkelijk doen door 5 stipjes in een cirkeltje te zetten. In het midden van de bloem zette ik een stip met een mintgroene nagellak. Hier heb ik een lakje van Cairuo voor gebruikt. 

Ik moet zeggen dat ik de combinatie van het donkerblauw en zilver echt ontzettend leuk bij elkaar vond staan! Wat jullie? 

4 opmerkingen:

 1. leuk gedaan !

  tip : probeer je nagels om de 6 weken te bufferen zo komen je nagels wat egaler over

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je mag je nagels best vaker dan om de 6 weken polijsten (met een polijstblok). In mijn geval zal het weinig uitmaken, ik heb altijd wat groeven in mijn nagels, daarnaast ben ik aan het klussen wat helaas ook niet heel veel goeds voor mn nagels doet :-(... Maar goed even doorzetten met de verhuizing en dan komen mn nagels weer op de eerste plek! Heb ze nu sowieso de helft korter gemaakt! ^^

   Verwijderen
 2. Mooie nailart! Vind het Hema lakje zowieso erg mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat Hema lakje is zo mooi, je hebt er een leuke nailart op gemaakt, zelf stempel ik graag e n dat heb ik ook met zilver gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations