dinsdag 14 mei 2013

[Gelnagels] 2x Nailart

Ik weet de laatste tijd veel meer mensen enthousiast te krijgen voor nailart! Zo heb ik een groepje klanten die eigenlijk altijd wel een leuke nailart willen, voor mij ook ontzettend leuk want dat is toch wel hetgeen wat ik het liefste doe! Kijk je weer mee naar twee nailarts die ik maakte op gelnagels?De eerste nailart heeft weer een rode thema. Met een mooie klassieke rode kleur kun je veel kanten op en rood combineert ook leuk met bijvoorbeeld zilver! Zo heb ik bij deze nailart gebruik gemaakt van de kleuren rood, wit en zilver. De gelnagels lakte ik in zijn geheel met rood, met een zilveren striper van Essence maakte ik de streepjes en op de ringvingers en duimen maakte ik grote witte bloemen. Bloemen doen het in een nailart eigenlijk altijd wel goed, vind je een nailart met alleen maar bloemen te druk, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontwerp met streepjes/stipjes erbij!

De tweede nailart is vooral erg paars! Ik maakte op de wijsvingers en ringvingers lieve uiltjes. De overige nagels lakte ik compleet paars, hier maakte ik met een striper en een dottingtool een takje op met wat losse bloemetjes. Ook hier heb ik een druk ontwerp zoals het uiltje gecombineerd met iets rustigers. Zoals je ziet is dit design ook goed draagbaar op kortere nagels!

Wat vinden jullie van deze twee nailarts? Mocht je meer willen weten over gelnagels of zelf wonend zijn in Zaandam en gelnagels willen, neem dan eens een kijkje op deze pagina!

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations