donderdag 30 mei 2013

Catrice - Purple Reign

Ik heb weer een nieuwe beauty van Catrice ontdekt! Purple Reign! Een heel mooi lakje die elaas echt superrot te fotograferen was.. Helaas zat het weer óók nog eens niet mee, maar ik heb mijn best gedaan op duidelijke swatches!

Purple Reign is een donkerpaarse nagellak. In real life is hij iets meer paars dan op mijn swatches, raar genoeg neigt de lak op de swatches steeds wat naar donkerblauw. De finish bevat blauwe glassflecks!


Omdat het weer niet meezat heb ik swatches zowel met als zonder flits gemaakt. De tweede foto is zonder flits, de derde met flits (net zoals de eerste). De foto's met flits komen wat beter overeen dan de foto zonder flits (deze lijkt dan weer net iets naar blauw te neigen). De blauwe glassflecks vallen goed op in het daglicht! Ik heb op bovenstaande swatches twee dunne lagen lak gebruikt.

Mocht je benieuwd geworden zijn naar Purple Reign raad ik je aan om even in de winkel te gaan kijken, deze lak wil namelijk écht niet perfect op de foto! Catrice is verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat en deze lak kost €2,99.

4 opmerkingen:

 1. Mooie kleur! Ik vind de laatste foto het best gelukt qua kleur, ik heb hem zelf ook ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is echt lastig vast te leggen he? In het echt is hij zoveel mooier!

   Verwijderen
 2. mooi lakje met die chimmer erin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur, die gaat op mijn lijstje :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations