donderdag 30 mei 2013

Instagram #22

Vorige week was er een vrij korte Instagram editie. Deze week heb ik me volgens mij flink uitgeleefd op de foto's, dus deze week weer een lekkere lange post! Zo nu en dan heb ik foto's weg moeten laten omdat het artikel anders te lang zou worden, deze foto's kun je gewoon terugzien op mijn Instagram profiel: @sylvia_nailartcreations.Mijn lieve kleine (steeds groter wordende) boefje! Begin juni wordt hij alweer een jaar! De tijd vliegt echt enorm, maar hij is zo lief (en ondeugend!!).


In de tussentijd wel nog twee nailarts op gelnagels gezet. Funky owls en een zomerse french manicure zo vlak voor deze dame haar vakantie!

Het nieuwe huis schiet al aardig op! Mijn slaapkamer is voorzien van het mooie behang en inmiddels zit ook de vloer erin. Mijn opa heeft spontaan een paar muurtjes kobaltblauw geschilderd wat echt een enorme frisse uitstraling geeft! De salon loopt nog wat vertraging op helaas, de muren worden steeds weer geel dus hier moet ik nog even iets op bedenken!

Kroelen met Verschoor. Hier zie je al dat meneer echt al groot begint te worden!

Oh jonge... ik ben zóó goed in opruimen. Is het te merken? 

Door het inpakken hier thuis (Blacky is mijn moeders kat en woont bij haar thuis, Verschoor is half mijn kat en woont bij een goede vriend, Verschoor blijft dus lekker in zijn eigen huisje ;-)) ziet Blacky natuurlijk overal lege plekjes en klimt mevrouw overal op!

Natuurlijk loopt Blacky overal in de weg, ligt ze bovenop dozen waar je juist net iets in wilt doen etc. Achja, het blijft een kat.

Zo zag de woonkamer er gisteren uit, we zijn natuurlijk flink aan het inpakken dus het is gewoon overal een troep nu!

Natuurlijk ook deze week weer een afsluiter met cute kitteh pics! Ondanks dat Verschoor binnenkort alweer 1 jaar oud wordt is hij nog steeds mijn grote kleine baby! Oh en tussendoor leer ik m natuurlijk hoe ie lekkere poezels moet versieren met zijn zwoele blik! (zie foto 3). 

2 opmerkingen:

  1. ik vind die uilen nagels echt goed gelukt en wat een leuk huis heb je

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De uiltjes nagels vind ik echt super. Verhuizen geft altijd eerst een bende, maar eenmaal verhuisd dan is het zo heerlijk als alles opgeruimd is...de foto's van de poezenbeesten zijn weer zo leuk :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations