dinsdag 7 mei 2013

[Gelnagels] 2x Hexagon Nailarts

Vandaag laat ik jullie weer twee nailarts zien die ik gemaakt heb op gelnagels. Bij beide nailarts heb ik gebruik gemaakt van Hexagons, dit zijn zeshoekige figuurtjes, en rhinestones. Bij de eerste nailart heb ik gebruik gemaakt van een holografische lak van de Hema. De holografische lak heb ik gecombineerd met zilveren hexagons en rhinestones. De hexagons heb ik één voor één op de nagel gelegd in de vorm van een french manicure. Op de ringvingers en duimen heb ik in het midden van de hexagons een rhinestone aangebracht. Ik heb alles verwerkt in de gel waardoor dit minimaal 2 à 3 weken mooi blijft zitten (afhankelijk van de persoon zelf natuurlijk).

Deze tweede nailart heeft hetzelfde ontwerp als de eerste, alleen heb ik hier andere kleuren gebruikt om te laten zien dat je met deze nailart vele kanten opkunt. Hierboven heb ik een donkerrode lak van cairuo als basis gebruikt. Ook hier heb ik zilveren hexagons (je kunt ook een andere kleur gebruiken wanneer je dit hebt) in de vorm van een french manicure aangebracht. Op de duimen en ringvingers heb ik in het midden een hartvormige rhinestone aangebracht. Ook deze nailart is wederom verwerkt in de gel (dit doe ik met gelnagels eigenlijk altijd zodat het ontwerp mooi blijft tot de volgende afspraak).

Welke combinatie vinden jullie het leukst? 

3 opmerkingen:

 1. Mooie combinaties! Ik vind de eerste het mooist.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg leuk bedacht
  ik vind de eerste ook het mooist

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love your idea of french tips in this way :)

  My nail polish blog nails-and-more.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations