zaterdag 11 mei 2013

[Review] 2 Nieuwe Essence Stampy Plates

Afgelopen week spotte ik weer twee nieuwe Essence stampy plates! Als fan van deze plates verdwenen deze twee voor €1,50 in mijn Kruidvat mandje...Het fotograferen van stempelplates blijft helaas echt een drama door de reflectie. Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd duidelijke foto's te maken waarbij je de afbeeldingen enigszins nog kunt zien. Wanneer je de foto vergroot kun je de afbeeldingen wat duidelijker zien, of je scrollt gewoon even verder omlaag!

Dit is de eerste plate bestaande uit 9 afbeeldingen waarvan er twee full nail zijn. Op deze plate staan drie beestjes, een katje, hagedis en vlinders. Daarnaast een sneeuwvlok, love afbeelding en een matroesjka (toch? Zo'n russisch poppetje!).

Ik testte alle afbeeldingen uit op een papiertje. Hierboven kun je zien dat alle afbeeldingen prima stempelen en in zijn geheel overkomen op het papier. Let trouwens niet op mijn 'prachtige' rechte stempelkunsten ;-)!

Ook de tweede stempelplate bestaat uit 9 afbeeldingen waaronder wederom 2 full nail designs. Deze plate bestaat uit wat meer verschillende afbeeldingen zoals bloemen, een koptelefoontje en dierenpootjes. 

Haha oke, de afbeelding linksonder heb ik echt ontzettend recht gestempeld *kuch*! Ook hier kun je goed zien dat de afbeeldingen goed werken en in zijn geheel overkomen zonder kale stukjes.

Wederom weer twee ontzettende leuke plates! Essence is echt goed bezig!

Wat vinden jullie van de stampy plates van Essence? 

6 opmerkingen:

 1. Oww, wat zijn die leuk! Echt jammer dat ik van mezelf geen nieuwe plates meer mag kopen, ik heb er nog een aantal ongebruikt liggen...zonde!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi- jammer genoeg lukt het me niet:(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een geweldige plates zijn dit. Hier liggen nooit nieuwe in het schap en dat vind ik zo jammer, deze zij. Ook echt super leuk. Weet je of je deze ook online kunt bestellen?
  Het is nog makkelijker om een set plates uit Amerika te laten komen, dan deze van Essence te kunnen kopen en deze zijn zo leuk...oh ik ga wel weer kijken of ze ze hebben en er anders maar weer naar vragen....zou ze graag kopen...Ben benieuwd wat je ermee gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wanneer had je die gekocht?♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ze al een tijdje :D Maar vind ze erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations