zaterdag 29 juni 2013

[Review] Studs Action

Ik ben zo'n persoon die uren in de Action kan ronddwalen, niet alleen maar bij de cosmeticaschappen, maar ook bijvoorbeeld bij de knutselschappen! Veel materialen die ik gebruik om te nailarten zijn oorspronkelijk nieteens bedoeld voor op de nagels! Wanneer ik dan zo nu en dan dingen voorbij zien komen denk ik toch altijd: Hmm kan ik dit gebruiken op mijn nagels? 

In het knutselschap zag ik een heel vak gevuld met wieltjes, wieltjes met o.a. gekleurde steentjes, maar ook studs! Jeah, ik ben gek op studs! Ik heb al eerder studs gebruikt van born pretty store, maar bij de Action is natuurlijk helemaal ideaal!


Ik nam twee wielen mee met studs. Hierboven het wieltje met de grote studs, hier zitten vierkanten, driehoeken en ronde studs in. Qua formaat zijn ze niet geschikt voor hele korte nagels, maar wel bruikbaar op langere nagels.

Naast het grote formaat nam ik ook een wiel met kleinere studs mee. Hier zitten vierkanten, rondjes en sterretjes in. allemaal in zilveren, gouden en bronzen kleuren. Leuk om mee te spelen en te combineren!

De studs vind ik vooral erg leuk om aan te bieden in de salon. Ik kan de studs in verschillende nailarten verwerken en in de gelnagels zelf waardoor deze perfect blijven zitten. Ik maakte op een nagelwiel alvast een aantal leuke creaties met de studs gewoon ter voorbeeld!

Het eerste donkerblauwe ontwerp is gebaseerd op jeans. De studs heb ik hier verwerkt als broekzak voor een leuk effect, dit zijn kleine studs. Degene ernaast vind ik zelf erg leuk! Hier heb ik vierkante grote studs voor gebruikt en deze heb ik in een ruitje onder elkaar geplakt. De mintgroene vind ik erg chique, hier heb ik grote en kleine studs in een bronze kleur met elkaar gecombineerd. Het laatste ontwerp is gemaakt met de Sugar Pearls van Catrice.

Hierboven nog wat voorbeeldjes die ik met de studs gemaakt heb. Vooral de gele vind ik zelf erg mooi! De studs vallen erg op in de salon en al meerdere mensen wilden ze graag! Morgen zal er een nailart artikel voorbij komen met een superleuke nailart waarin studs verwerkt zijn in gelnagels. Mocht je benieuwd zijn hoe het er echt op nagels uitziet, kom dan zeker morgen nog even terug!

Conclusie: Ik ben echt gek op de studs, je kunt er veel kanten mee op en ze combineren overal bij! De studs kunnen op zowel kunstnagels als natuurlijke nagels gebruikt worden dus dit is altijd fijn. Wanneer je ze op natuurlijke nagels gebruikt raad ik je aan om de studs met een klein beetje nagellijm aan te brengen, dan blijven ze veel langer zitten dan met enkel een topcoat! De wieltjes kosten €1,99 per stuk en zijn dus verkrijgbaar bij de Action in het knutselschap!

Wat vinden jullie van studs op de nagels? 

11 opmerkingen:

 1. Bedankt voor de tip!! zal snel eens ff zoeken bij de action! leuke voor beelden ook gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke nail-arts! Heb ze zelf ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke ideetjes dit, vind het patroontje op de gele nagel erg mooi. Action is echt een super winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heerlijk hè! Je vind ook steeds weer wat nieuws bij de Action!

   Verwijderen
 4. Ik vind de gele creatie ook erg mooi gelukt. Ik heb ze ook en ben er zooo blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iedereen is helemaal gek op die gele! Heb al meerdere keren dat ontwerp op gelnagels verwerkt!

   Verwijderen
 5. Ik heb nog nooit zulke dingen op mijn nagels gehad. Ben bang dat ze er in een mum van tijd weer af zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt het beste dan de studs vastplakken met een klein beetje nagellijm en nog even een flinke laag topcoat aanbrengen! Dan blijven de studs echt wel minimaal een weekje zitten!

   Verwijderen
 6. Toevallig gister ook bij de action op zoek geweest naar steentjes, en deze meegenomen... Wie niet waagt wie niet wint. Met een topcoat blijven (vooral de zwaardere) inderdaad niet zo heel goed zitten helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toevallig gister ook bij de action op zoek geweest naar steentjes, en deze meegenomen... Wie niet waagt wie niet wint. Met een topcoat blijven (vooral de zwaardere) inderdaad niet zo heel goed zitten helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met een topcoat blijft het idd ook echt niet zitten! Ik gebruik altijd nagellijm. Sommige studs zijn net ff te groot voor de nagels en hebben daardoor uitstekende randjes, hierdoor blijven ze ook minder goed zitten en kun je erachter blijven hangen! Deze steentjes blijven dan maar 1 à 2 dagen zitten, je kunt ze dan misschien ook beter overslaan en een kleinere variant gaan gebruiken!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations