maandag 10 juni 2013

[Watermarble Week] Dag 1: Red/Pink

Gisteren liet ik jullie al kort weten dat ik een klein project in gedachten had voor deze week. Gewoon even voor de afwisseling! Nu is het grootste deel van mijn nagellak nog ongesorteerd in kasten, waardoor ik deze week maar een aantal lakken kan gebruiken. 

Deze week ga ik een watermarble challenge aan! Mijn marble kunsten zijn echt bagger en door iedere dag een nieuwe watermarble te maken ga ik proberen mijn skills te verbeteren! Ik probeer steeds verschillende kleuren te gebruiken, alle lakken die ik deze week met marblen gebruik zijn lakken van Catrice. Deze lakken werken over het algemeen erg fijn met marblen. Kijk je mee naar de creatie van dag 1?Nou zoals je ziet, haha mijn kunsten zijn echt bagger! De ene keer wordt het beter dan de andere keer... Tegen de tijd dat het vrijdag is hoop ik de marble een stuk verbeterd te hebben! Alhoewel.. echt van die mooie bloemige watermarble gaat me waarschijnlijk niet lukken! Ach als we er maar plezier in hebben toch? 

Voor deze marble heb ik gebruik gemaakt van twee lakken en een basiskleur. Als basiskleur heb ik Catrice - Meet me à Paris (ultimate nudes) gebruikt. Om te marblen heb ik Catrice - Robert's Red Ford en Nude & Rude (Hip trip) gebruikt. 

Het blijkt dat je het beste kunt marblen met water uit fles. Ik had dit niet in huis dus heb gewoon kraanwater gebruikt. Het ontwerp van mijn middelvinger vind ik nog wel leuk, de rest van de nagels lijkt eigenlijk nergens op haha. Ik ga deze week trouwens flink oefenen om die stomme luchtbellen eruit te krijgen! Oh ik begon trouwens al lekker slim... Ik vergat mijn nagelriemen af te tapen met plakband -.-'. Dit was dus even flink boenen!

Vanaf vandaag t/m vrijdag zal er iedere dag een nieuwe marble online komen. Wil jij ook de uitdaging aangaan? Dan kun je iedere dag jouw marblen uploaden of de facebookpagina van Nailart Creations, of wanneer je een eigen blog hebt zelf iedere dag de marble uploaden en even een linkje doormailen naar info@nailartcreations.nl!

5 opmerkingen:

 1. Je kunt je nagelriemen schoonmaken met nagel remover

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is hier ook gebeurd hoor ;-) Wanneer je geen tape gebruikt zitten je vingers minimaal voor 1/3e onder de lak. Je nagelriemen aftapen is alleen een makkelijker trucje om je veel poetsen te besparen!

   Verwijderen
 2. ik vind je water marble kunsten toch wel heel leuk. ik ben er veel slechter in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Watermarble is zo leuk, ik verbaas me er altijd over wat voor een geweldige patronen sommieg op hun nagels krijgen, en als een ander het kan, kun jij het ook, zeg ik altijd maar. Je nagels zijn echt wel mooi, maar we willen altijd beter en dat maakt het juist zo leuk. Ik kijk uit naar je volgende creatie.:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het marblen wordt ook echt steeds leuker! Verbaas me wel altijd over wat sommige ermee kunnen maken, hele bloemmotieven e.d.! Dat gaat me echt niet lukken hoir, maar gewoon een speels design met swirls etc, daar valt wel wat un te verbeteren! Oefening baart kunst dus waarom niet oefenen op een leuke manier :-D!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations