dinsdag 25 juni 2013

Nailart: Defqon

Afgelopen weekend is er weer het defqon festival geweest. Persoonlijk heb ik er niets mee, ben er verder ook niet heen geweest, maar ik heb wel een nailart gemaakt voor dit festival. De nailart is niet gemaakt op mijn eigen nagels, maar heb ik gemaakt op iemands anders nagels die wel naar dit festival zou gaan en graag het teken van het festival op haar nagels wilde. Bij deze dus een klein artikeltje tussendoor met de defqon nailart!De nailart is gewoon met nagellak en een striper gemaakt op natuurlijke nagels. Geen gelnagels verder maar gewoon de eigen nagels. Defqon is geloof ik iets van hardstyle en daarom heb ik gekozen voor wat donkere kleuren, zwart en zilver. 

Als basiskleur heb ik een zwarte lak uit de limited edition van Essence - Breaking Dawn part 2 gebruikt, dit is Edward's Love. In deze zwarte lak zitten al fijne zilveren shimmers en dit heb ik gecombineerd met het defqon teken in het zilver. Het teken heb ik uit de hand getekend met een striper.

Is er iemand van jullie nog naar defqon geweest?

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations