donderdag 13 juni 2013

[Watermarble Week] Dag 4: Swirl It!

Dag 4 van de watermarble challenge! Voor degenen die zichzelf een ramp vinden met watermarble, probeer ook eens deze challenge te doen! Ik heb zelf namelijk echt het gevoel dat de creaties iedere dag weer iets beter worden!

Dit keer heb ik gekozen voor een mix van een opvallende donkerrode kleur met mintgroen en brons. Het mintgroen valt eigenlijk weinig op in deze marble, maar is hier en daar wel te zien. 
De gebruikte lakken:

Catrice - Robert's Red Ford

Catrice - The GlamoureX Factor
Catrice - Green Days (Hip Trip)


Ook dit keer ben ik weer meer wezen 'swirlen'. Ik heb de kleuren met een tandenstoker goed door elkaar heen gemixt om zo een mooi marble effect te creëren. So far so good, tot nu toe is dit mijn favo van deze week!

Jeej, het werkt! Is het je trouwens al opgevallen dat deze marble geen enkele bubbels vertoond? Ik heb ontdekt dat wanneer je je nagel uit het water haalt, je deze even goed moet uitschudden! Op deze manier schud je al het overtollige water weg zodat het niet de kans krijgt om een bubbel te worden!

Vanaf maandag t/m vrijdag zal er iedere dag een nieuwe marble online komen. Wil jij ook de uitdaging aangaan? Dan kun je iedere dag jouw marblen uploaden of de facebookpagina van Nailart Creations, of wanneer je een eigen blog hebt zelf iedere dag de marble uploaden en even een linkje doormailen naar info@nailartcreations.nl!

7 opmerkingen:

 1. je bent echt beter dan ik bij mij wil het helemaal niet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is mooi geworden!

  Wat ik vaak doe bij mijn watermarbles is mijn nagels eerst wit lakken. Zo komen de kleuren duidelijker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt! Meestal gebruik ik sowieso een basiskleur maar was daar hier een beetje te lui voor en had even geen wit bij de hand!

   Verwijderen
 3. Deze is mooi geworden!

  Wat ik vaak doe bij mijn watermarbles is mijn nagels eerst wit lakken. Zo komen de kleuren duidelijker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk deze! Succes met de laatste!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is ook erg leuken ik weet, schudden helpt echt. Ze worden steeds mooier, je hebt echt succes met deze challenge

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations