donderdag 13 juni 2013

Instagram #23

Goedemorgen! Tijd voor weer een nieuwe Instagram update met foto's van de afgelopen week! Ik heb een vrije drukke week achter de rug, nog steeds bezig met opruimen, toetsweek, verslagen maken etc! Oh en ik had een heerlijk weekend alleen met Verschoor, dus geniet van all those kittehpics!

Verschoor in een koppige bui die even niet lief op de foto wilde! 


 Op school genieten van onze rekentafel over aapies! Note: linksboven met die mobiel, ja dat is dus onze docent haha! Grapje hoor, meneer had een goede reden, hij ging foto's maken van de rekentafels!Door het verhuizen brak er natuurlijk vanalles af.. Dus even flink kortgewiekt en ik kan er voorlopig weer tegenaan, mijn nagels zijn nu gewoon alweer een heel stuk langer en deze foto is van afgelopen vrijdag! 

Heerlijk weer hadden we dit weekend, daar horen gelakte teennagels bij! Beetje jammer alleen dat het weer vanaf zondag eigenlijk meteen weer omsloeg. Sommige provincies hadden zondag best een mooie dag, maar in Zaandam was het écht bagger!

Wat kwam ik tegen bij de Action? Jaa studs! Deze studs zijn officieel bedoeld voor scrapbooken etc, maar waarom niet gewoon op je nagels gebruiken? Ze hebben twee varianten studs, vrij grote en hele kleine. Ik nam beide mee zodat er voor ieder wat tussen zit!

Verschoor is echt een slaapkop. Meneer was lui dit weekend! Elke keer wanneer ik uit bed wilde gaan kwam meneer er weer lief bij liggen.

Zo'n leuk (en voor mij pijnlijk) spelletje.. Lekker in voeten bijten wanneer je een paar voeten tegenkomt.

Deze week ook de eerste set nagels gezet in de nieuwe salon! 

Ik ben druk bezig met mijn stash uitzoeken. Hierboven op foto 1 al mijn Catrice lakken (124 stuks) en op foto 2 al mijn Essence lakken (op de foto 162, vergat er 6 -.-'). Zaterdag komt er een update over de salon online, dus mocht je nieuwsgierig zijn kom zaterdag even langs op Nailart Creations!

Door het verhuizen heb ik een tijdje geen nagels kunnen zetten, dus nu alles eindelijk een beetje gebruiksklaar is heb ik mijn moeder/zus gisteravond ook weer blij gemaakt met een nieuwe set nailart!

Oh en Verschoor heeft weer van die boevige dingen uitgesprookt het weekend. Hij pikt vanalles! Zo lag meneer opeens op bed met een stuk opvulmateriaal (lijkt op piepschuim?), kwam ie aangerend met een wattenstaafje in zijn bek, heeft ie 's nachts plinten van de muur getrokken etc.... Maar verder is het echt een schatje hoor, vooral als ie slaapt ;-)! Die blik op de laatste foto is trouwens echt onvergetelijk! 

Hoe was jullie week? 

1 opmerking:

  1. Wow wat heb jij veel Catrice en Essence lakjes zeg,leuk. Het zijn leuke foto's en het is fijn dat je in je nieuwe salon aan het kon gaan. Dat tenen bijten van Verschoor ken ik, dat deed mijn kat vroeger ook :-) leuke foto's weer.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations