woensdag 5 juni 2013

Nailart: Heavy Stripes

Met de mooie 'even more heavy metallilac' van Catrice en de superleuke stripers van Essence maakte ik de nailart die ik jullie vandaag ga laten zien. De nailart ziet er classy uit en is tegelijkertijd makkelijk te maken zodat jullie je eigen nagels kunnen voorzien van iets leuks!

Voor bovenstaande nailart gebruikte ik maar 3 producten:
- Catrice-Even more heavy metallilac
- Essence striper - Silver Surfer
- Essence striper - More than Silver


Ik ben hier begonnen met twee laagjes Catrice - Even more heavy metallilac. Dit heb ik even goed laten drogen voordat ik verder gegaan ben met de volgende stappen. 

Met Silver Surfer maakte ik twee streepjes op de linkerhelft van mijn nagels. Toen deze helemaal droog waren heb ik hetzelfde in spiegelbeeld gedaan met More Than Silver. Mocht je niet goed zijn in hele dunne streepjes zetten is het niet erg wanneer de strepen iets dikker worden, ook dit zal er gewoon nog leuk uitzien! Je kunt trouwens ook afwisselen met de streepjes! Denk aan bijvoorbeeld 3 streepjes aan beide kanten of 2 links 1 rechts of andersom etc etc!

Wat vinden jullie van deze nailart? 

4 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan! Mooie kleur paars ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan maar probeer 1 striper te gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met één kleur striper valt het effect juist weer weg. Het is de bedoeling om wat meer kleur te creëren (door de multiglitterstriper), anders is het maar zo paars/zilver ;-)!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations